0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Bata kombinuje protiv Kolubare, šansa za mlađe da se dokažu…

Objavljeno: 26.09.18 u 09:35

Partizan danas od 15 časova gostuje Kolubari u Lazarevcu u okviru prve runde Kupa Srbije, prolaz crno-belih se ne dovodi u pitanje.

‘Parni valjak’ je apsolutni favorit u dvoboju sa članom Srpske lige Beograd. To bi moglo da znači i da će trener crno-belih Zoran Bata Mirković promešati karte i dati šansu onima sa manjom minutažiom i mladim igračima željnim dokazivanja.

Na gol bi umesto Vladimira Stojkovića mogao da stane Filip Kljajić, na desni bok mi mogao zaboravljeni Rumun Gabrijel Enake. Do promene bi moglo da dođe na levom boku u odbrani, te da Nemanju Miletića zameni Slobodan Urošević. Očekujemo da Zoran Bata Mirković odmori Sašu Zdjelara i od prvog minuta na terenu bude Milan Smiljanić. Njemu bi društvo na sredini terena trebalo da pravi Nebojša Kosović, a ispred njih šansu da dobije mladi Armin Đerlek. Po boku bi mogli da deluju Goran Zakarić i Đorđe Ivanović, dok bi najistureniji trebalo da bude napadač Nemanja Nikolić.

Tako bi projektovani sastav trebalo da izgleda ovako:

Kljajić – Enače, Marković, Valjente, Urošević – Smiljanić, Kosović, Đerlek, Ivanović, Zakarić – Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter