0
Evropske lige

FRENK LAMPARD: Ponosan sam na igrače!

Objavljeno: 26.09.18 u 11:03

Trener Derbi Kauntija Frenk Lampard rekao je da su njegovi igrači odigrali „super“ protiv Mančester junajteda i da je šokiran pobedom nad velikim rivalom u trećem kolu Liga kupa.

Derbi je sinoć na Old Trafordu pobedio Mančester junajted i plasirao se u četvrto kolo Liga kupa. Utakmica je završena nerešeno 2:2, a drugoligaš je pobedio posle penala sa 8:7.

– Šokiran sam. Rano smo gubili na Old Trafordu ali smo igrali dobro i to je super. Ja sam ponosan trener. Nisam imao problema oko sastava tima, to je bila najlakša selekcija. Igrali su super protiv Brentforda i zaslužili su priliku da igraju na Old Trafordu. Želeo sam grupu igrača koja zaista želi da se takmiči – rekao je Lampard, preneli su britanski mediji.

Lampard je 2016. godine u Njujork sitiju završio karijeru, a posao u Derbiju mu je prvi trenerski posao. Govoreći o izvodjenju penala, Lampard je rekao da je njegova ekipa pokazala karakter.

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo naveo je da njegova ekipa nije iskoristila brojne šanse da reši utakmicu.

– Nismo postigli gol kada smo mogli, a mogli smo u prvom poluvremenu. Imali smo dobre situacije da je završimo. Trebalo je da iskoristimo šanse, ali nismo. Liga kup više nije naša briga, nećemo igrati to takmičenje do sledeće sezone. To je manje takmičenje u kome smo igrali. Želeli smo da ga osvojimo i razočarani smo – rekao je Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter