0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

IMA NEČEG TRULOG U TOM MANČESTERU: Murinjo ‘skinuo traku’ Polu Pogbi

Objavljeno: 25.09.18 u 19:36

Strateg ‘crvenih đavola’ želeo je Francuzu da pokaže ‘ko je galvni’ u svlačionici.

Ne pružaju najbolje partija u poslednje vreme igrači kluba sa ‘Old Traforda’, a njihovom srtategu već duže vreme se ‘drma klupa’.

Od starta sezone forma ‘crvenih đavola’ je promenljiva, a prvi na udaru je bio sam Murinjo koji je u javnosti već nekoliko puta bio ‘smenjivan’. Britanski list ‘Tajms’ preneo je da je Žoze Murinjo pred svim igračima u svlačionici Junajteda izjavio da Pogba više nikada neće biti kapiten, barem dok je on u tom klubu. Doibio je Francuz poverenje Posebnog nakon povrede Antonija Valensije, a sada je želeo da mu pokaže ‘ko je glavni’ u klubu skidanjem kapitenske trake.

Jedan od razloga koji se navodi je kritika Pogbe koju je uputio na račun stručnjaka i njegove taktike za meč protiv Vulverhemptona, nazvavši je ‘negativnom’.

– Utakmica s Vulvsima je važna lekcija. Lekcija koju ću ponavljati svake nedelje sve dok je pojedini dečaci u mom timu ne nauče. Svaki tim koji igra protiv Junajteda igra svoju utakmicu života. Zato nam je potreban poseban nivo agresije jer tim koji pruži sto posto teško da možete da pobedite ako date 95 posto, potvrdio je Murinjo da je nezadovoljan odnosom pojedinih igrača pred večerašnji duel sa Derbijem u Liga kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter