0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DAMJANOVIĆ: Vraćamo se na kolosek dobrih igara

Objavljeno: 25.09.18 u 20:10

Voždovac u sredu gostuje ekipi Sinđelića u oviru najmasovnijeg klupskog takičenja.

Jovan Damjanović je preuzeo Voždovac, seo na klupu Zmajeva i pred meč sa prvoligašem Sinđelićem izneo svoja očekivanja.

– Ekipu Sinđelića poznajemo jako dobro. Igraju dobar fudbal i radi se o stabilnom prvoligašu. Mada te činjenice ne menjaju naše ambicije. Očekujemo dobru utakmicu, a mi hoćemo da se vratimo na kolosek dobrih igara i polako rezultatski da se vraćamo na nivo i na mesto gde treba da bude ekipa Voždovca – započeo je Damjanović.

– Spremamo se, nismo imali mnogo vremena, ali bez obzira na sve, siguran sam da će momci dati svoj maksimum i da ćemo proći u drugi krug – optimista je Damjanović.

Svoje očekivanja je izneo Todor Petrović, prvotimac ‘Zmajeva’.

– Očekuje nas jedna zanimljiva kup utakica, protiv ekipe Sinđelića. Domaćin je jako stabilan drugoligaš. Kup je veoma interesantan i može da donese dosta, a naš cilj je da doguramo što je dalje moguće. Sve ćemo da uradimo i pružimo maksimum kako bismo prošli u narednu rundu – najavio je meč Todor Petrović, prvotimac Voždovca koji u svojim nogama ima preko 100 odigranih mečeva za Zmajeve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter