0
Evropske lige

SPORT NA TV: Odmaramo od odbojke, turski derbi u centru pažnje

Objavljeno: 24.09.18 u 08:36

Za ljubitelje fudbala i danas je dan za uživanje, a glavni događaj dana je veliki istanbulski derbi između Fenerbahčea i Bešiktaša.

Dan otvara tenis i turnir dama u kineskom Vuhanu. Srbiju predstavlja Aleksandra Krunić. Prenosi su na Sport klubu, gde ćete moći da gledati i Svetsko prvenstvo u džudou.

Kada je reč o fudbalu, Sport klub nam donosi derbi turskog prvenstva između Fenerbahčea i Bešiktaša. Utakmica počinje od 20 časova. Na istom kanalu, ali trećem programu u isto vreme je meč Astre Đurđu i Gaz Metana. Nešto kasnije od 21.15 odigraće se duel Brage i Sportinga iz Lisabona.

Arena sport nam takođe donosi fudbal, prenos češkog prvenstva između Jabloneca i Plzena. Takođe, tu je specijalna košarkaška emisija ‘U obruču’, ali i pregled kola Superlige Srbije sa analizom suđenja, gde će u centru pažnje biti 158. večiti derbi i izjednačujući gol Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter