0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PETR ČEH: Pod Vengerom smo zaboravili kako se pobeđuje

Objavljeno: 24.09.18 u 19:37

Arsenal je ove sezone pretrpeo velike promene, pošto je klub napustio Arsen Venger, a legendarnog Francuza zamenio je Unaj Emeri. Promena je prvo rezultirala porazima od Mančester Sitija i Čelsija, ali su „tobdžije“ potom vezale pet trijufma od čega je poslednji došao protiv Evertona, 2:0.

Golman Petr Čeh je po završetku meča prokomentarisao Arsenalovu „sušu“ kada su u pitanju trofeji:

– Zajedničko svim šampionima prethodnih godina je što imaju igrače koji znaju kako da „završe posao“. Tako je u svakom sportu. Arsenal nije uzeo trofej preko deset godina (od 2004), i sad moramo ponovo da učimo kako se to radi, istakao je Čeh.

On je indirektno za to okrivio Vengera:

– Novi menadžer označio je početak od nule, stvaranje mentaliteta ekipe koja pobeđuje na svakom meču i napreduje iz dana u dan. Postepeno ćemo probati da se nadograđujemo, i doći će pehar opet kod nas, pre ili kasnije. To bi nam dalo krila. Ranije je bilo važnije igrati „arsenalovski“ umesto za bodove. Tako se ne uzima pehar, dodao je Čeh.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter