7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE IZDRŽAO: Jak odgovor Ilieva – udario na Zvezdana Terzića i ‘kvazipartizanovce’!

Objavljeno: 24.09.18 u 18:46

Sportski direktor Partizana zna krivca ko je sve ‘zakuvao’ i zato ne krivi Mitra Mrkelu zbog reči upućenih Vladimiru Stojkoviću.

Ivica Iliev je najpre govorio o ‘kvazipartizanovcima’ koji su danima unazad govorili da će Crvena zvezda pobediti ubedljivo u Humskoj, a na kraju se spasila poraza sumnjivim golom.

– Ponosan sam na fudbalere i stručni štab Partizana, jer su danima pre derbija bili omalovažavani od strane velikog dela medija, nekakvih “kvazipartizanovaca”, koji su se javljali i omalovažavali tim, čineći sve da mu sruše samopouzdanje. Želeli su valjda, zarad svoje lične ili koristi nekoga drugog, da obezvrede Partizan kao klub, te momke koji nose naš dres. Ispadanje od Bešiktaša, tima koji vredi 100 miliona evra i kluba čiji je budžer bar duplo toliko, okarakterisano je kao katastrofa neslućenih razmera. Čekao se samo momenat da lavina krene, a brzo zaboravilo sve ono što je pre toga u kvalifikacijama urađeno – rekao je Ivica Iliev za ‘Telegraf’.

– Posle prve utakmice sa Bešiktašom u Beogradu, gde je Partizan bio bolji, bio nadomak pobede, bili smo “čuda neviđena”, sipali su se hvalospevi. Kada smo eliminisani, za sedam se sve okrenulo, Rudar, Trakai, Nordjesland – sve bez poraza više niko nije pominjao. Počelo je urušavanje sa svih strana, kao da Partizan prethodnih godina nije ostvario ama baš ništa. Odjednom smo od “čuda” postali “neznalice”.

– Teren je jedino merilo, znao sam to kada sam bio igrač, znam to i sada u ulozi direktora. Videli ste kako se sve završilo, zbog čega i zbog koga, ali ako to samo za trenutak stavimo po strani, onakav odnos snaga na derbiju za mene nije iznanađenje. Igrači Partizana su pokazali kvalitet, apsolutno dominirali svih 90 minuta i zaslužili pobedu, ali se sada “baca prašina u oči” i ta tema skreće očito na drugu stranu. Pitam se samo šta bi se pričalo i pisalo da je bilo obrnuto – pita se Iliev.

FOTO: STARSPORT

Posebno se osvrnuo na izjavu Mitra Mrkele da je Vladimir Stojković za psihičko posmatranje i poručio da zna iz ‘koje kuhinje do dolazi’.

– Bilo mi je jako žao i teško kada sam pročitao tu izjavu Mitra Mrkele. To je čovek koga veoma poštujem, neko ko je bio fantastičan igrač i koje sjajan funkcioner. Mita ima 30 godina uspeha u fudbalu, ali nedopustivo je da onakvim rečnikom omalovažava igrače rivala, jer i sam je nekada bio igrač. Ipak, ne verujem da su to Mrkeline reči, verovatno je samo izvršilac onoga što je “glavni režiser” zamislio. Mislim, naravno na – Zvezdana Terzića.

Na kraju je imao poruku za dežurne kritičare’, nakon odlične partije Partizana u 158. ‘večitom’ derbiju.

– Voleo bih da se sada jave ti “dežurni kritičari”, ti što kao kunu u Partizan, a naše igrače nazivaše nedavno pogrdnim imenima. Čak i deo medija koji je do juče kritikovao i “aminovao” omalovažavanje momaka koji im ništa nisu skrivili – sada hvale. Verujte, više ni sam ne znam kome da verujem i o čemu se radi. Ali, narod nije slep, niti naivan, budite u to uvereni. Vidi narod sasvim jasno da u svemu postoji pozadina, radnje iza kulisa i da “dežurni kritičari” imaju svoje, ali i brane nečije interese. A, zaklinju se u Partizan. Ipak, neće nas poremetiti. Imamo svoj plan, znamo šta želimo, navijači su jasno videli da tim ima kvalitet. Zato se nadam da će nas podržati u ovoj našoj borbi, jer podrška je potrebnija nego ikada – podvukao je Iliev.

0
0

7 Komentara

  1. Neko ko javno u tv prenosu izjavi da se stidi što je Srbin i da će vratiti Srpski pasoš ( ako ga ne vrati treba mu oduzeti isti) taj i jeste za posmatranje. O penalima „ruka Miletića ili povlačenje Boaćia za dres obema rukama od strane Markovića prilikom udarca glavom na gol“ kaži i o tome neku reč. A što se tiče odbijanja DOPING KONTROLE od strane FK Partizana, time bi trebalo da se zvanično pozabavi Antidoping agencija Srbije (ADAS) ili UEFA: U praksi se tumači da onaj ko odbije antidoping kontrolu automatski se smatra dopingovan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Besiktas je pokazao protiv svemocnog Linca koliko je jak,ne tesite se da ste ispali od nekog posebno jakog kuba.To sto je prosle godine igrao ligu sampiona ne znaci da je i ove jak. Inace pogledajte im lozu,kao golubarnik.A da,nema odgovara da li je Miletic igrao rukom ili ne? I zasto ste odbili doping kontrolu na kraju meca?

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav ste to klub kad štitite jednog nevaspitanog, bezobraznog, lažljivca! umesto da ga kaznite vi još više produbljujete mržnju, svaki Srbin treba da se stidi i vas i vašeg golmana! Vi ste sramota za sport.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ivice , jesi ti kojim slucajem gledao mec Proleter-Partizan? Jel mozes da mi opises desavanja i ko namesto onu statistiku na kraju, posto je poprilicno porazavajuca i kosi se sa svim sto si rekao? Otkad su to Trakai, Rudar i Nordejstrand ili kako se vec zovu, fudbalski klubovi protiv kojih se treba diciti da nisi izgubio? Da li to navijaci Partizana treba da slave sto su igrali 1:1 sa jednim Besiktasem i zamalo ga pobedili, koji je jedva prosao jos jednog giganta LASK ili da budu srecni sto nisu primili 5 komada od te ekipe u Turskoj?
    Ako smatras da Stojkovic nije zasluzio kritike za ono sto je izjavio svih Srba iz ove zemlje, onda i ti imas ozbiljan problem sa identitetom!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ali koja je to slika u prevodu cestitke sto je ostala uprava partizana i sve frakcije navijaca da je bilo kontra ko zna dali bi partizan postojao sada 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter