1
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Još jedan ‘večiti derbi’ koji neće moći da gleda cela Srbija, derbi i u Holandiji, Engleskoj, Argentini, Francuskoj, Crnoj Gori…

Objavljeno: 23.09.18 u 09:02

Kada se poklopi ovoliko dobrih fudbalskih mečeva u jednom danu, prosto zažalite što on traje samo 24 časa.

Naravno, događaj dana je 158. ‘večiti derbi’ između Partizana i Crvene zvezde.

Kao i u prethodnim sezonima, samo oni koji u svom televizijskom paketu imaju programe kanala Arena sport moći će da prate duel dva najveća srpska kluba, emisija o derbiju počinje od 17 časova na Areni 1, a meč kreće u 19 časova na istom programu.

To nije jedini derbi koji će se igrati danas. Večeras će sve stati u Argentini kada je na programu još jedan po redu Superklasiko, okršaj Boke Juniors i River Plejta koji takođe prenosi Arena 1, od 22.45. Arena sport 1 prenosi i veliki crnogorski derbi koji će biti uvertira za onaj koji se igra u Humskoj, od 15 časova snage će odmeriti Sutjeska i Budućnost.

Selimo se u Englesku, danas će se igrati stari londonski derbi između Vest Hema i Čelsija, a prenos će emitovati Sport klub 1 od 17 časova. Najveći holandski derbi između PSV-a i Ajaksa se takođe igra danas, prenos tog meča možete gledati na Sport klubu 2 od 16.45.

Od 21 čas na Areni sport 3 možete pratiti derbi Francuske u kom će se takmičiti Lion i Marsej.

Kada je o ostalim sportovima reč, centralni događaj je finale ABA Superkupa, repriza finala ABA lige iz prošle sezone. Od 21 čas igraće Budućnost i Crvena zvezda, a bolji tim će u Laktašima stići do prvog trofeja u novoj sezoni.

Odbojkaška reprezentacija Srbije od 19.40 igra poslednji meč u drugom krugu Svetskog prvenstva, naši reprezentativci su obezbedili prolaz u završnu fazu takmičenja ali bi kao prvoplasirani tamo išli ukoliko bi večeras savladali Poljsku.

PROGRAM, nedelja 23. septembar:

SPORT KLUB

ARENA SPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter