0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Veliki preokret u derbiju juga, Vojvodina ubedljiva na ‘Karađorđu’ (FOTO)

Objavljeno: 22.09.18 u 21:11

U večernjem terminu su odigrane još četiri utakmice domaćeg šampionata.

Pobede su upisali Mladost, Rad, Radnički i Vojvodina.

Vojvodina je na svom terenu sa 3:0 savladal Voždovac. Prednost je Novosađanima dao Nemanja Milojević u 42. minutu utakmice. Kako se završilo prvo, tako je i počelo drugo poluvreme na ‘Karađorđu’. U 51. minutu je Milojević pogodio još jednom. Na minut do kraja je debitantski gol u dresu Vojvodine pogodio Nikola Srećković koji je sa klupe ušao u 61. minutu. Srećković je nedavno upravo iz Voždovca stigao u Novi Sad.

FOTO: STARSPORT

Veliki preokret desio se u Surdulici gde je Radnički nakon što je gubio na poluvremenu, ipak uspeo da pobedi. U finišu prvog dela igre, tačnije u trećem minutu nadoknade, Milovanović je doneo prednost Radniku. Preko Ranđelovića je Radnički izjednačio, a nešto više od deset minuta kasnije je Aleksandar Stanisavljević doneo preokret i tri boda Nišlijama.

Rad je na svom stadionu minimalnom prednošću porazio Mačvu, sa 1:0, a jedini strelac je bio Njegoš Petrović. Istim rezultatom je i Mladost slavila protiv Mačve, a strelac je bio Janko Tumbasević.

FOTO: STARSPORT

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter