2
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

TOTI ISKREN: Želeo sam da povredim Balotelija, Spaleti me je oterao u penziju (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.18 u 13:42

Princ Rima govorio je o brojnim temama i stvarima koje su obeležile njegovu itekako bogatu karijeru.

On je dao intervju za rimsku ‘Republiku’ i tada se prisetio možda najveće mrlje iz svoje karijere.

On je na meču protiv milanskog Intera 2010. godine namerno se zaleteo i šutnuo napadača te ekipe Marija Baloetlija i tako zaradio direktan crveni karton, a sam Toti priznao je da je želeo da ga povredi.

– Ono kad sam udario Balotelija? Bio je to užasan prekršaj, priznajem, jer sam želeo da ga povredim! Ali on je provocirao godinama, vređao je i mene i navijače Rome. Onda sam u jednom momentu eksplodirao. Zanimljivo, niko od Interovih igrača nije prišao da se raspravlja sa mnom. Dok sam napuštao teren Majkon mi je čak ‘bacio kosku’. Čini mi se da čak ni među svojim saigračima nije bio omiljen, da ih je iritirao, rekao je Princ Rima.

(VIDEO:YouTube/ZakR)

Davno je poznata priča da je Milan želeo da dovede Totija.

– Istina je, imao sam 12 godina. Tada je moja majka rekla ne. Ona je bila staromodna, uplašena žena. Otac je radio sve vreme, a ona brinula o meni. Želela me je samo za sebe.

Govorilo se za legendu Rima da klub nije dovorio poznata imena kako on ne bi pao u drugi plan.

– Ja ih nisam želeo? To su gluposti! Razlog je bio ograničen budžet, a ne ja. Uostalom, pokušao sam da ubedim Ibrahimovića i Ronalda da Limu da dođu, rekao je on, a potom se osvrno na rad sa Kapelom.

– Nikada niste u pravu kada razgovarate sa njim. Puno zna i njegova uvek mora da bude poslednja. Ako proleti golub, on će reći da je galeb i dokazaće vam to. Tvrdoglavi perfekcionista. Čak bih rekao manijak.

Zanimljiv novinarima bio je i odnos sa Lućanom Sapletijem o kome nema baš lepo mišljenje nekadašnji vezista.

Spaleti? On je taj koji me je oterao u penziju, kazao je on.

Odbio je Toti ponudu da se otisne u Aziju ili Ameriku i tamo okonča karijeru.

– Uvek sam govorio da sam vojnik jednog kluba, da ći nositi samo jedan dres. Zašto nisam otišao u Aziju ili Ameriku? Zato što nisam želeo da uništim 25 godina karijere, zaključio je on.

0
0

2 Komentara

    • Igrao iz ljubavi ali malo sutra. Da nije bilo para u Romi pobegao bi odavno. Obican ljakse koji ne zna da gubi. Da je Roma vodila ovde ne bi nikad to uradio. Veliki igrac to nikad sebi ne bi dozvolio, toliko o tome.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter