6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: Ne plašim se Zvezde, plašim se sudija!

Objavljeno: 21.09.18 u 17:31

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da se pred 158. večiti derbi najmanje plaši Crvene zvezde.

U Humskoj su nezadovoljni suđenjem, pogotovo na meču sa Radom u sredu kada po njihovom mišljenju nije sviran čist penal nad Markom Jankovićem.

– Iz nedelje u nedelju nama se ponavljaju iste sudije i posledice su identične, na štetu Partizana. Zabrinut sam, jer je sezona tek počela, a neke stvari postaju simptomatične – rekao je Iliev i dodao da njega u nedelju najmanje brine Zvezde.

– Ne brine mene Crvena zvezda, mi ćemo u nedelju da izađemo na teren i da odmerimo snage muški, pa neka pobedi bolji. Brine me šta bi moglo da se desi ako se ponovo umeša taj „neko treći“ i kroji nam sudbine. Šta tek onda da očekujemo do kraja sezone ako pobedimo u derbiju? Ne znam šta se krije iza kulisa, ali ovo nikome ne ide u prilog. Nadam se da će u nedelju fudbal biti u prvom planu, sve ostalo je loš marketing za našu ligu.

Partizan i Crvena zvezda 158. večiti derbi igraju u nedelju u Humskoj od 19 časova, a sudija je Danilo Grujić.

0
0

6 Komentara

  1. Креће већ позната прича…. Претпрошле сезоне је успјело, више неће! „У се и у своје кљусе“ каже народна, а ово је само и једина могућа одбрана од учесталих прозивки са трибина („управа напоље“). Као Звездаш желим ПФЦ-у неке способније руководиоце. И у ФСС да дођу неки нормални и способни руководиоци и можда би наш фудбал кренуо са „мртве тачке“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter