2
Evrokupovi

IZGUBIO ŽIVCE: Pavel Nedved hteo da se obračuna sa Feliksom Brihom! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.18 u 10:27

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved navodno je pokušao da se obračuna sa sudijom Feliksom Brihom, koji je isključio fudbalera italijanske ekipe Kristijana Ronalda u utakmici protiv Valensije u Ligi šampiona.

Juventus je sinoć u Valensiji pobedio sa 2:0, a Ronaldo je debitovao u Ligi šampiona za crno-bele. On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije video, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.

To je prvi crveni karton za Ronalda u 154 utakmice koliko je odigrao u Ligi šampiona. Portugalac je bio u neverici i plakao je dok je izlazio sa terena, a kod tunela ga je dočekao Nedved koji je pokušavao da ga uteši.

Italijanski mediji preneli su da je Nedved bio besan na sudiju i da je zajedno sa dvojicom direktora kluba pokušao da se sukobi sa Brihom u poluvremenu.

Navodi se da su sudije po završetku prvog poluvremena odmah otišle u svlačionicu i da nisu odgovorile na proteste predstavnika Juventusa.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri ocenio je da bi VAR bio od pomoći u sinoćnjoj utakmici. Ronaldo bi zbog crvenog kartona mogao da propusti čak tri utakmice u Ligi šampiona.

(Izvor: youtube / NugoBasilaiaa)

0
0

2 Komentara

  1. ne volim toliko kristijana niti ikog od tih „mediskih“ fudbalera ali ovo je smesno…da nekom das za ovo crveni karton je cista sprdnja…zalosno sto je on jos uvek sudija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter