3
Domaći fudbal

DARKO KOVAČEVIĆ: Možemo i mi kao Hrvati do finala Mondijala, niko neće moći da računa na ‘sigurne’ bodove protiv Zvezde

Objavljeno: 20.09.18 u 15:26

Novi sportski direktor fudbalske reprezentacije Srbije govorio je za eminentni španski list.

Jedno od pitanja za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Juventusa, Real Sosijedada, Lacija i Olimpijakosa bilo je i da li će Srbija moći nekada da napravi uspeh kao što su to učinili Hrvati na Mondijalu u Rusiji.

– To će se sigurno jednom dogoditi jer imamo kvalitet kao i Hrvati. Ne znam da li će to da bude na evropskom ili svetskom prvenstvu. Oni imaju Modrića i Rakitića, a mi imamo Matića i Tadića. Tu su i Kolarov, Milinković-Savić, Dmitrović. Sreća je ono što nama nedostaje, poručio je Kovačević u intervjuu za ‘AS’.

Pričao je nekadašnji napadač i o igraču Lacija, Sergeju Milinkoviću-Saviću.

– On ima 21 godinu i igra u Laciju. Kada Real, Juventus, Bajern i PSŽ nekoga prate, onda je sigurno u pitanju igrač svetske klase. Nikada nisam pričao s njim o budućnosti. On je fokusiran na Lacvio i to je to. Ove sezone igraće u Rimu, a sledeće bi mogao da ode. To bi bilo dobro i za nacionalni tim, da napravi veliki skok, rekao je on.

Plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona nije zaobišao Kovačevića.

– Zadovoljni smo što je Crvena zvezda ušla u elitno takmičenje, ali žalimo što Partizan i Spartak nisu uspeli da uđu u Ligu Evrope. Mislim da Liverpool, Napoli i PSŽ ne mogu da računaju na sigurne bodove u Beogradu. Videli ste na meču sa Napolijem da nije lako igrati kada 50 hiljada ljudi urla sa tribina protiv vas, zeključio je on.

0
0

3 Komentara

    • Prijatelju ti pesao babe i zabe dal ti znas na kojoj poziciji igraju Matic i Tadic a znas li na kojoj igraju Modric i Rakitic decko nemoj se zamlacivati i sebe i druge nego se skloni dok je vreme

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter