0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN POSLE NAPOLIJA: Izjava povodom derbija koja će u najmanju ruku oduševiti zvezdaše!

Objavljeno: 19.09.18 u 00:06

Marko Marin jedan je od retkih fudbalera u dresu Crvene zvezde sa zavidnim iskustvom igranja velikih utakmica, a i večeras je pokazao da će biti ogromno pojačanje za crveno-bele.

U izjavi posle meča je istakao:

– Dokazali smo da možemo da igramo protiv ekipa poput Napolija večeras. Dobro smo odigrali i uzeli bod. Zadovoljan sam.

Upitan da otkrije šta je nedostajalo kako bi tim bio bliži pobedi…

– Zadnji pas, povremeno smo žurili i birali šut sa 20 metara umesto da smo još malo sačekali i izabrali nešto bolje, našli poziciono boljeg igrača. 

Navijači su, naravno, ostavili poseban utisak, posebno sam izlazak na teren:

– Fenomenalan osećaj, nešto posebno, ovo nikada neću zaboraviti. Ovo ne može da se uporedi sa Vestfalenom. Tamo imaju jednu tribinu gde ima mnogo navijača, ali ceo stadion, da se ništa ne čuje kad je krenula Liga šampiona… Neuporedivo.

Sledi 158. večiti derbi u nedelju na stadionu Partizana…

– Želimo da na derbiju pokažemo da smo najbolji ovde. Ta utakmica nam je možda i važnija od Napolija. Svi žele da dobijemo, ali derbi je derbi, moramo da budemo potpuno koncentrisani.

Upitan da otkrije da li je gledao povremeno ka semaforu kako bi video koji je minut, Marin je istakao da nije bilo previše vremena za to:

– Nije bilo mnogo vremena da gledamo ka semaforu, pogotovo u drugom poluvremenu kada je bio jak pritisak… Mada smo i tada imali par šansi za kontru, nekoliko kornera, mogli smo to i bolje da odradimo…

Teško da će u Liverpulu ili Parizu biti lakše, ali možda će nervoza biti manja. Siguran sam. Prvih 10-15 minuta bili smo nervozni na lopti, ali to je OK, normalno za prvi put pred ovakvom publikom… Pomogli su nam dosta.

Za kraj, bivši reprezentativac Nemačke je dao zanimljiv odgovor uz osmeh, a na pitanje koliko bodova će doći nakon ovog prvog:

– Više od jednog, nadam se, zaključio je Marin.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter