0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI VIDNO NEZADOVOLJAN POSLE REMIJA: Ljut sam… Zvezda je odigrala sjajno

Objavljeno: 19.09.18 u 09:33

Na konferenciji za medije nakon susreta Karlo Anćeloti je istakao da nije zadovoljan konačnim ishodom, jer je njegova ekipa u Beograd došla po pobedu.

– Falilo nam je malo sreće, malo smo grešili… Kontrolisali smo utakmicu, i bili blizu pobede. Ljut sam zbog nepreciznosti, teško je igrati protiv odbrane Zvezde. Golman je u par navrata bio sjajan, rekao je Anćeloti na početku.

Potom je pojasnio:

– Nisam ljut jer nismo pobedili, samo mi je žao. Učinak ekipe zaslužuje ocenu šest. Izmene su odradile svoj posao, i Mertens i Hamšik, ali teško je igrati protiv ekipe koja dobro stoji u odbrani. Zvezda je bila sjajna u defanzivi, igrali su na kontre. Što se suđenja tiče, bilo je dobro, sem nekih grešaka u finišu. Sve u svemu, teško je posle Svetskog prvenstva odigrati dobro.

O pojedincima…

– Alanu je bilo teško posle žutog kartona, a verujem da smo mogli da igramo i sa Ruizom. Hamšik i Mertens nisu počeli zbog umora, nisam potcenio Zvezdu. Nedostaju nam golovi, ali u taktici ništa ne bih menjao.

Za kraj je rekao:

– Nećemo ni za koga drugog da navijamo sem za sebe. Ovo je bio tek prvi meč, zaključio je Anćeloti.

Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter