0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Najbolji fudbaler Videotona i nekadašnji reprezentativac Srbije prekida karijeru! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.18 u 09:13

Šokantna vest stiže iz Mađarske gde Mol Vidi odlično gura, osvaja trofeje i igra Evropu, ali ovakvu informaciju niko očekivao nije.

Ako je verovati tamošnjem najboljem sportskom dnevniku ‘Nemzetisportu’, Danko Lazović neće na kraju sezone otići u penziju, već će je naglo prekinuti.

– Narednih dana on će se oprostiti od Sekešfehervara i od ekipe, a nezvanično saznajemo da je to već saopšteno u svlačionici – istakao je izvor Mađara.

Danko Lazović je za Videoton odigrao 61 utakmicu i postigao je 25 golova. U karijeri je nastupao za Partizan u tri navrata, Fejnord, Bajer Leverkuzen, Vitese, PSV, Zenit, Rostov, Peking Enterprajz, Olimpiju i Videoton. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 47 utakmica i postigao je 11 golova.

Odluka Danka Lazovića je šokirala sve, pogotovo što je Videoton ovog leta izborio učešće u Ligi Evrope gde će igrati protiv Čelsija, BATE Borisova i PAOK-a. Danko Lazović bio je standarni član prve postave čete Marka Nikolića. Ostaje nam da vidimo šta će sjajni napadač reći…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter