0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT OTKRIVA: Evo ko će od legendi iz ’91. godine danas pozdraviti Delije…

Objavljeno: 18.09.18 u 10:32

Meč prvog kola ‘C’ grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija imaće svoju uvertiru, na stadionu ‘Rajko Mitić’ biće zlatna generacija crveno-belih.

Šampioni će poželeti sreću pobednicima. Generacija iz 1991. godine koja je pokorila Evropu biće tu da da podršku četi Vladana Milojevića koja je ovog leta napravila podvig plasmanom u Ligu šampiona.

Kako HotSport saznaje, nisu svi članovi ‘zlatne generacije’ bili u mogućnosti da danas dođu u Beograd. Delije će imati priliku da pozdrave Dejana Savićevića, Sinišu Mihajlovića, Dragišu Binića, Miodraga Belodedića, Refika Šabanadžovića, Iliju Najdovskog, Vladu Stošića, Slobodana Marovića i Ivicu Momčilovića.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ neće biti Darka Pančeva, a još uvek nije poznato hoće li doći Duško Radinović. Stevana Diku Stojanovića je poziv zatekao u ranije isplaniranoj poseti porodice u Švedskoj, dok su dolazak zbog obaveza otkazali Vladimir Jugović i Robert Prosinečki.

Najveći put prevaliće legendarni trener Ljupko Petrović koji dolazi iz Raunde gde je ovog proleća osvojio titulu prvaka. Spektakl sa legendama koje će pozdraviti navijače počinje u 20 časova, zato svi ranije na stadion ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter