0
Evropske lige

BUNDESLIGA: ‘Rešetanje’ Frajburga i Štutgarta i na kraju remi (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.18 u 20:05

Treće kolo elitnog ranga šampionata Nemačke zatovrila je i više nego uzbudljiva utakmica.

Čast da spuste zavesu na ovo kolo pravom goleadom imali su Frajburg i Štutgart.

Da će ovo biti pravi užitak za fudbalske sladokusce moglo se naslutiti malo nakon prvog sudijsko zvižduka. Džerom Gordon sjajno je odreagovao na centaršut Franca i loptu poslao u gol. Mirovale su mreže do nekoliko minuta pred kraj prvog dela, a onda na scenu stupa Emilijano Insua. On je odlično primio loptu na ivici šesnesterca sa leve strane koju mu je poslao Gonzalo Kastro i ‘katapultirao’ je u protivničku mrežu.

Nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu ekipa Štutgarta stigla je do preokreta golom Marija Gomeza koji se sjajno snašao na petercu i iz odbitka poslao loptu u mrežu. Vođstvo gostujučeg tima nije dugo trajalo jer je nakon samo tri minuta loptu iz slobodnog udarca sa nešto više od 20 metara poslao Gondorf.

Nakon prelepog pogotka Gondorfa klasu potvrđuje svojim drugim pogotkom na meču Mario Gomez. Insua je uputio loptu sa leve strane a nekadašnji igrač Fijorentine i Bajerna iz Minhena sjajno je odreagovao glavom i posla je u mrežu. Izjednačenje i krajnji rezultat ovog meča postavio je Valdšmit koji je primio loptu poslatu od Hainca, a onda se sam uputio ka portivničkom golu i završio akciju na najbolji način. Poslendjih desetak minuta Frajburg je igrao sa igračem manje jer je Stenzl dobio drugu javnu opomenu, pa je zbog toga morao da napusti igralište.

Bundesliga, 3. kolo:

Petak

Dortmund – Ajntraht Frankfurt 3:1

Subota

Bajern – Leverkuzen 3:1
Fortuna Diseldorf – Hofenhajm 2:1
Majnc – Augzburg 2:1
RB Lajpcig – Hanover 3:2
Volfzburg – Herta 2:2
Menhengladbah – Šalke 2:1

Nedelja

Verder – Nirnberg 1:1 (1:0)
(Egešten 26 – Vura 90)

Frajburg – Štutgart 3:3 (1:1)
(Gondorf 1, 52, Valdšmit 81 – Insua 44, Gomez 49, 56)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter