0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO SU ZVEZDAŠI ČEKALI: Milojević ne kalkuliše zbog Napolija, na Marakani večeras tri debija

Objavljeno: 15.09.18 u 10:56

Navijačima treba da se predstave Čaušić, Marin i Boaći sa određenom minutažom, a neki aduti biće čuvani za utorak i Napoli.

Zalet za Napoli sledi protiv Radnika, a premijerni nastup za Crvenu zvezdu, večeras od 20.30 na stadionu ‘Rajko Mitić’ treba da imaju i tri poslednja pojačanja. Kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević je procenio da treba da određenu minutažu dobiju Goran Čaušić, Marko Marin i Ričmond Boaći.

Verovatno strateg Zvezde želi da se od starta suprostavi rivalu iz Surdulice u cilju sedme uzastopne pobede u prvenstvu.

Pojedinci koji su imali veliku minutažu i obaveze u nacionalnim timovima poput Filipa Stojkovića i Milana Rodića biće odmoreni za duel sa Napolijem kao i ‘motori’ na sredini Branko Jovičić i Nenad Krstičić. Nema dileme da crveno-beli imaju dva tima za tri fronta, a sigurno u kombinaciji neće biti El Fardu Ben koga muči koleno i sjajni napadač treba da bude adut u utorak protiv Italijana.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Savić, Degenek, Terzić – Jovančić, Čaušić, Kafu, Marin, Ebisilio – Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter