0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA ZVEZDU: Ben se u Beograd vratio sa rasekotinom i bolovima u kolenu

Objavljeno: 14.09.18 u 09:30

Najbolji fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben u Beograd se vratio povređen posle nastupa u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Nisu Komorska ostrva u grupi jakih afričkih timova, ali je za El Fardua Bena čast da predstavlja svoj nacionalni tim. On je poražen u prvom kolu kvlafikacija za Afrički kup nacija od Ruande, ali je potom izborio remi protiv favorizovanog Kameruna na svom terenu 1:1, a jedini gol postigao je plejmejker i napadač Crvene zvezde. Nažalost, u Beograd se vratio sa povredom, ipak ne teškom.

Naime, Ben ima rasekotinu i bol u kolenu, ali iz kluba uveravaju da nije ništa ozbiljno. Najbolji strelac crveno-belih je trenirao odvojeno od ekipe, ali je spreman da u utorak istrči na teren protiv Napolija. Ipak, pod znakom pitanja je za sutrašnji dvoboj sa Radnikom iz Surdulice, ali kako je HotSport i najavio na njegovoj poziciji u subotu vidimo Lorenca Ebesilija.

Nema sumnje da bi Delije bile daleko spokojnije da Ben u utorak istči na ‘travnati tepih’ protiv Napolitanaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter