1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

PARTIZANOV KLINAC ZATRESAO MREŽU: Đorđe Jovanović upisao prvenac u dresu Lokerena (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.18 u 21:09

Nekadašnja velika nada kluba iz Humske sada nosi dres Lokerena iz Belgije.

Lokeren u sedmom kolu prvenstva Belgije gostuje prvoplasiranom Klub Brižu, a gosti na iznenađenje mnogih vode.

Ekipa Lokerena nalazi se trenutno na sredini tabele i mnogi joj nisu davali velike šanse pred gostovanje na ‘Žan Brejdel’ stadionu. Ali je na inenađenje domaće publike gostujuća ekipa stigla do vođstva na startu meča i to preko srpskog internacionalca i nekadašnjeg ‘vunderkinda’ kluba iz Humske Đorđa Jovanovića.

Zaboravili su defanzivci ekipe iz Briža Jovanovića na drugoj stativi, a Srbin nije imao težak zadatak da loptu smesti u mrežu u osmom minutu igre. Ovo je ujedno i prvi gol mladog napadača rođenog u Leposaviću koji je letos za nešto više od milion evra stigao u Belgiju iz Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. vazno da je on prodat i da ce drugi kroz neku godinu uzimati dobru lovu od njegovog transfera,a da dolaze treca klasa igraci…skauting i dobar „njuh“ za kvalitetne „bombe“ ivice ilieva…zalosno…zvezda vraca svoje igrace a mi prodajemo bisere iz omladinske skole…idemo istim onim korakom kojim je isla zvezda pre 7-8godina…u propast i u zaduzivanje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter