4
Domaći fudbal

VANJA UDOVIČIĆ: Napolitanci, opustite se, vreme Arkana je prošlo!

Objavljeno: 13.09.18 u 16:10

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić odgovorio je napolitanskim medijima koji danima upozoravaju svoje navijače na bezbednost u Beogradu.

Sam ministar, a nekada proslavljeni vaterpolista je dve godine igrao za Posilipo, a sada nekada svoje sugrađane uverava da će u Beogradu biti bezbedni.

– Pripremamo se da ugostimo tri velikana evropskog fudbala, sve karte su već planule i u Beogradu živimo za predstojeće duele protiv Napolija, Livepula i Pari Sen Žermena, koje dočekujemo sa ponosom, jer se vraćamo posle 27 godina u fudbalsku elitu. Biće to veoma uzbudljivo nadmetanje i autentična sportska priredba – počeo je priču za napolitanske medije Vanja Udovičić.

Ministar omladine i sporta je istakao da će se navijači sva ti kluba prijatno osećati u Beogradu.

– Navijači sva tri kluba mogu opušteno da dođu u Beograd. Neće biti nikakvih problema u vezi sa javnim redom, jedino što vlada ogromno interesovanje za utakmice, pa je potreban stadion od 200.000 mesta po meču. Navijači nisu problem, jedino su sporni transparenti određenog sadržaja, ali sa njima se suočavaju i zemlje zapadanog sveta.

Italijani su pokušali da ožive lik Željka Ražnatovića Arkana, ali ih je Udovičić umirio.

– Arkan i njegova vojska su gotova priča. Ko dođe u Beograd videće samo znake ljubavi, jer Crvenu zvezdu podržava 3.000.000 stanovnika Srbije. Ubeđen sam da će sve proći u najboljem redu i da će navijači poslati sjajnu poruku Evropi i krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji (UEFA) – zaključio je Vanja Udovičić.

Podsetimo, Crvena zvezda i Napoli u okviru grupne faze Lige šampiona igraju u utorak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

4 Komentara

  1. Recite nam koga Il sta ne smemo da pomenemo kako bi se objavio komentar, a koji ne sadrži vredjanje. Napise se vise puta a nema objave komentara!

    0
    0
    Odgovori
  2. Више од 3000000…реално…фрањевки и сплићанки нема ни за лавор…више нас је било у Трнави и Салцбургу него Хрвата кући!

    0
    0
    Odgovori
  3. U cije ime prica ministar omladine i sporta kada kaze da se posle 27 godina vracamo u evropsku elitu? Koliko ja znam poslednji srpski klub koji je igrao u elitnom evropskom takmicenju je Partizan 2010.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter