2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED MEČ SA RADNIKOM: Generalna proba za Napoli ili će Milojević ponovo mešati karte?

Objavljeno: 13.09.18 u 18:32

Posle dve nedelje pauze zbog obaveza reprezentacija na veliku scenu vraća se klupski fudbal, a Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Radnik iz Surdulice.

Radnik u subotu od 20.30 na terenu, Napoli u mislima. Posle dve nedelje pauze crveno-beli će ponovo na teren, a sada se postavlja pitanje hoće li Surduličani biti proba za Italijane ili će kao po navici Vladan Milojević mešati karte.

Bliži smo ovom drugom, mada očekujemo da se publici na našem najvećem stadionu predstave tri nova pojačanja, može se reći i najveća ovog leta. Na golu ne bi trebalo da bude promena, te očekujemo da na gol crtu stane Milan Borjan. Odmor bi mogao da dobije desni bek Filip Stojković koji je odigrao dve utakmice za Crnu Goru i Ligi nacija, te bi na njegovo mesto mogao Marko Gobeljić. Mesto je čini se zakucano i Milošu Degeneku, a ostaje da se vidi da li će na teren Milojević poslati Vujadina Savića ili Srđana Babića. Levo bi šansu mogao da dobije Stefan Hajdin, jer je Milan Rodić zadobio povredu u Litvaniji.

Branko Jovičić nije imao reprezentativne obaveze, odmoran je i očekujemo ga ispred poslednje linije protiv Radnika. Za razliku od Bakule, iako nije igrao za reprezentaciju Srbije, ali je bio tu, čini nam se neće igrati Nenad Krstičić. Njega bi upravo mogao da zameni Goran Čaušić i da se dete Crvene zvezde predstavi Delijama posle ‘kambeka’ iz Rusije. Zanimljivo će biti koga će na mestu plejmejkera koristiti Vladan Milojević, El Fardu Ben igra sezonu karijeri, željan je minuta i golova, ali je i umoran posle dva meča za Komorska ostrva u kvlafikacijama za Afrički kup nacija. Ne bi nas iznenadilo da napokon šansu dobije oporavljeni Lorenco Ebesilijo, jer je ovaj momak veoma potreban Zvezdi i jedno je od skupljih pojačanja.

Kad je reč o ‘navali’ tu je čini se sve izvesno. Desno krilo zauzeće Brazilac Kafu koji je imao dve nedelje da se adaptira na klub i uigra, pošto je u prvom meču protiv Salcburga izgledao dosta slabo, ali već protiv Vojvodine u Superligi Srbije bolje. Levo bi Delije trebalo da pozdrave zvezdu prelaznog roka i prvu vedetu tima Marka Marina. Veliki zvezdaš je stigao u Beograd, vredno je trenirao dve nedelje i verujemo da će dobiti šansu od prvog minuta da pokaže šta zna.

U samom špicu očekujemo debi Ričmonda Boaćija, napadač iz Gane nije imao priliku da debituje od dolaska iz Kine. Nije to jedini razlog, naime Nikola Stojiljković je tek izašao iz povrede i potreban je zdrav timu, dok Milan Pavkov još uvek nije počeo sa trenizima.

Naravno, startnu postavu u glavi ima samo strateg Vladan Milojević, a naučio nas je za ovih 15 meseci da očekujemo neočekivano.

0
0

2 Komentara

  1. Sezona 2017/18- Grujic 6m,Katai 2.5m,Kanga 1m,Plavsic 1.2m,Boaci 5m,braca Ilic 5.5m,Gasprom 5.5m sa sve bonusima,Telekom 1.2m,od UEFA-e 8m,od ulaznica 2.5m.Ukupno za navedeno je 38.4m,plus tv prava,manji sponzori,reklame itd.Cirka 40m. Sezona 2018/19-Peisc 4.2m,Racic 2.2m,Adzic 800k,Frimpong 300k,od UEFA-e za Jovica i Sopajica 600k,zatim oko 600k za trojicu nasih igraca na SP,Radonjic 7m,od UEFA-e 18m,od ulaznica iz kvalifikacija 2m,sada za grupnu fazu od ulaznica 3.5m,od Gasproma sa sve bonusima 5m,od Telekoma 1.2m.Navedeno je 45.4m. Zatim dodajte TV prava,reklame,manje sponzore. Cirka 50m. Dve godine za plate sa sve porezima 30m,neka bude porez jos 10m, transferi za dve sezone neka budu 10m,to je 50m. Sta je sporno kod vesnika i njegovih sledbenika ako je Zvezda skinula dug barem za 20m? I neka je barem 10m oprosteno kao sto je Marfin banka kao sponzor oprostila 4m ako daju 1m,zatim igraci,treneri,menadzeri itd.?

    0
    0
    Odgovori
  2. Krstičić i Jovančić su izmislili fudbal za neke „kapitalce“ koji imaju unapred obezbeđena mesta u timu. Bolje je staviti najbolje igrače nego nečije favorite, koji se neće boriti za dres Zvezde, klao naši igrači, jer oni n e znaju šta znači Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter