8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ‘BETONIRA’ TIM: Crveno-bela ‘petorka’ produžava ugovore i zadržava ‘ već prodatog’ napadača

Objavljeno: 12.09.18 u 10:56

Ne prestaju čelnici kluba iz Ljutice Bogdana sa skalapanjem tima.

Načelno dogovoreni uslovi sa igračima koji su temelj tima koji se plasirao u Ligu šampiona što je dokaz da se misli na budućnost.

Nastavlja Crvena zvezda da vuče poteze svojstvene klubovima koji misle i na budućnost posle plasmana u Ligu šampiona. Kako je HotSport nedavno eskluzivno najavio za bitnu ‘petorku’ spremni su ugovori za produzenje na još najmanje po godinu dana uz povećanje plate. Posao da svi budu zadovoljni i načelno su svi dali saglasnost i samo ostaje da uslede potpisi Milana Borjana, Filipa Stojkovića, Nenada Krstičića, Branka Jovičica i kapitena Vujadina Savića. Trio iz odbrane ima opciju dve plus jednu godinu, pa je klub odlucio da aktivira klauzulu. Bedem sa sredine terena je u fokusu timova iz Evrope i bitno je obezbediti se na vreme za zaradu prulikom prodaje. I ne samo to ovi potpisi donose ostanak većine na okupu za narednu evropsku misiju sledeće sezone.

FOTO: STARSPORT

Pošto nije napustio ekipu pored ponuda iz Turske i Španije ovim igračima treba da se pridruži i junak iz Salcburga Milan Pavkov. Stasiti napadač ima svoje mesto i posle lakšeg potresa mozga i iščašenja vrata još je na bolovanju i uskoro treba da se priključi ekipi na treninzima.

0
0

8 Komentara

  1. „Polako sa ti ugovori“(Šojić). Grupna faza LŠ, će biti svojevrstan filter i tu će se odmah videti ko zaista može igrati u Zvezdi i od domaćih igrača ali i od „kapitalaca“. Grupna faza LŠ nije isto što i SLS!! Sačekmajmo malo! Sve će se iskristalisati!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad izgubis od velikih skupih klubova onda to ne moze da bude sramota e ali kad izgubis npr od radnika iz Surdulice onda razmislite sta je to bruka mozda sramota blam sta li je to ‘jADNI HEJTERI bavite se svojim manjim klubom i patite

    0
    0
    Odgovori
  3. Bicete topine za gol razliku,samo protiv napolija mozete izvuci neki remi,ostali su vanzemaljci za vas,realno napoli i vi cete voditi bitku za trecu poziciju u grupi.

    0
    0
    Odgovori
  4. sta zvezda betonira … ?! valjda ljudi u i oko zvezde betoniraju … ! zvezda i kao i mnogo toga drugog … samo kao imenom se posluzise … neka samo u tom pravcu nastave … za sve ce biti najbolje, da zbog zvezde sve drugo zaborave – zanemare … da se u SRBIJU KONACNO POCNE BOLJE DA ZIVI … AKO …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter