4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MIJAT GAĆINOVIĆ: Zaslužio sam da budem u Rusiji, a Krstajić mi nije ni javio da ne idem na Mondijal

Objavljeno: 12.09.18 u 09:37

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta dva meseca nakon okončanja Mondijala progovorio je o odluci selektora da ga izostavi sa spiska.

Nakon što su se oglasili Luka Milivojević i Matija Nastasića, sada je to učinio i Mijat Gaćinović.

– Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sigurno idem na Mondijal. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim, izjavio je ‘zlatni orlić’ u intervjuu za ‘Frankfurter’.

Brzonogi igrač kaže da mu selektor nije obrazložio odluku.

– Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao, kaže Mijat.

Iskoristio je Gaćinović pauzu kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

– Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko leta. Da budem iskren, trebala mi je. Posle toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu, rekao je Gaćinović.

0
0

4 Komentara

  1. Ne znam sta je Mijat ocekivao od ljigavaca koji su na sraman nacin razresili Muslina koji je odveo Srbiju na SP.A isti taj Krstajic mu je bio jedan od saradnika. Muslin je bar nesto zapoceo i uradio a ovi su posle sve to upropastili i zamislite jos su tu i dalje potapaju reprezentaciju bez trunke morala, sramota

    0
    0
    Odgovori
    • Ako neko misli da bi Gaćinović dao 3 gola Švajvarskoj ili Brazilu neka se poklopi sa ušima. Ljudi moraju da shvate da mi u fudbalu nemamo sistem i možemo samo pukom srećom i spletom čudnih okolnosti da napravimo nešto u fudbalu. Nešto slično kao hrvati ali kao što vidite njima su Španci veoma brzo objasnili koje su startne pozicije jer za razliku od nas i hrvata špancima može da se desi da izgube a nama može da se desi da dobijemo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter