0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LEP GEST ĐOROVIĆA: Pobedu posvećujem velikom Bunjevčeviću, ovo bez njega ne bi bilo moguće

Objavljeno: 12.09.18 u 09:14

Mlada selekcija uspela je u Nižnjem da nakon preokreta savlada domaću selekciju Rusije.

Ovim trijumfom uzavranici Gorana Đorovića praktično su obezbedili plasman na Prvenstvo Evrope u Italiji i San Marina.

Teorija kaže da je njima potreban još bod iz mečeva sa Jermenijom i Austrijom, ali nema sumnje da selekcija koja do sada ni bod nije izgubila, neće moći da načani još najmanji korak ka daljem plasmanu.

– Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo, kazao je posle meča Đorović.

Nisu ‘orlići’ na najbolji način otvorili ovaj meč.

– Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije. I ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija pokazali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha. Tako je bilo i sada kada su se vratili iz minusa. Odigrali smo dobru utakmicu protiv velikog protivnika. Želimo do kraja da budemo na visini zadatka, ja kažem uvek u skladu sa zahtevima koje traži dres Srbije. Svako ko obuče ovaj dres mora biti svestan njegove težine, a ovi momci to znaju. Zato se danas i raduju, dodao ke Đorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter