in , ,

KARLITOS: Ronaldo nije izbijao iz teretane, kod Mesija je sve prirodno sem jedne stvari!

FOTO: Twitter, Crop

Karlos Tevez je u karijeri igrao sa najbolja dva fudbalera planete Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem, evo šta je rekao.

Dok je nosio dres Mančester junajteda igrao je sada tada mladom zvezdom Kristijanom Ronaldom, koji je imao uhodani sistem treninga.

– Ronaldo je posle svakog treninga bio u teretani. Za njega je to opsesija – da bude najbolji u svemu što je radio. Kada smo imali treninge u 9 ujutru, dolazio sam u 8, a on je već bio tamo. Bio je tamo i kada sam dolazio u pola osam. U jednom trenutku sam se zapitao: “čoveče, kako da ga se oslobodim”. Jednog dana sam došao u trening centar u 6 ujutru, a on je već bio tamo. Pospan, ali je bio – rekao je Tevez.

A, onda je Karlitos govorio o saigraču iz reprezentacije Lionelu Mesiju.

– Nikada nisam video Mesija u teretani, da diže težine ili radi vežbe. Kod njega je sve prirodno osim penala. Nikada ih nije šutirao a onda ih je trenirao i sada pogađa samo uglove – istakla je sada zvezda Boke Juniors.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. “ Karlos Tevez je u karijeri igrao sa najbolja dva fudbalera planete Kristijanom Ronaldom i Karlosom Tevezom, evo šta je reka“

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKO PRIZNANJE: Nikola Jokić 18. igrač NBA lige!

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Jedan od najboljih ruskih fudbalera igrao dopingovan – odao ga otac! (FOTO)