2
Evrokupovi

ZVEZDAŠI ĆE GA VOLETI JOŠ VIŠE: Prosinečki o Zvezdi u Ligi šampiona – teško Liverpulu, Napoliju i PSŽ-u Beogradu

Objavljeno: 11.09.18 u 16:58

Robert Prosinečki će učestvovati u počasnom krugu na stadionu ‘Rajko Mitić’ uz svoje saigrače iz Barija.

Selektor Bosne i Hercegovine ne zaboravlja najveći uspeh u svojoj karijeri i srpskom klupskom fudbalu, a posle dugo godina, Crvena zvezda je opet uz najjače u Evropi.

– Mislim da ovo nije više slučajnost jer u poslednjih četiri godine Zvezda bolje stoji finansijski, a i ozbiljnije se radi u klubu, tako da je prošle godine igrala Ligu Evrope, prošla grupnu fazu, a ove godine je napravljen pomak i to ulaskom u Ligu šampiona. Velike su to stvari za Crvenu zvezdu, tako da svim ljudima koji rade u Crvenoj zvezdi, kao i treneru Milojeviću, koji je napravio jednu dobru ekipu i odličnu atmosferu, to zaista puno znači Zvezdi kao klubi i naravno finansijski, jer svi znamo da su bili u problemima. Ovo je velika injekcija za klub, izjavio je Robert Prosinečki u intervjuu za czbgtv.com.

Iako su daleko od favorita u grupi C Lige šampiona, Prosinečki je poručio da Zvezda može da pomuti račune svojim rivalima.

– Teško mi je bilo šta reći. Zvezdi je bilo vrlo važno da uđe u ovo takmičenje. I Liverpul, i Napoli, i PSŽ ulažu toliko puno novca, jači su, jače su im lige i vrlo teško je da im Crvena zvezda može parirati, moramo biti realni. Ali sigurno je da nikome od njih neće biti ni malo lako na Marakani koja će sigurno biti puna i to je jedno grotlo gde je svima vrlo teško igrati, ali za Crvenu zvezdu je važno da samo dobro odigra i najvažnije je da je ušla u tu Ligu šampiona. Ne možemo sada očekivati, koliko god to navijači žele, neki veliki pomak u ovom trenutku. Nerealno je to, trenutno, za bilo koji klub sa ovih prostora, kako god se on zvao. Vrlo teško je da se može napraviti nešto više od samog ulaska u ovo takmičenje. Tako da ovo je prvi korak i nadam se da će Crvena zvezda svake godine biti učesnik ovog takmičenja jer bi to onda i finansijski i u mnogim drugim aspektima bilo drugačije. Najbitinije je za imidž kluba, jer Zvezde dugo godina nigde nije bilo, i bitno je da dođe do finansijske stabilizacije, kako bi klub dalje mogao da funkcioniše.

0
0

2 Komentara

  1. Udji u svlacionicu pre svakog meca na Rajku i samo izadji,svi cigani ce znati zncaj tvoje pojave i kao spartanci ce izaci na teren i zgaziti ih sve,bas kao sto pesma kaze…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter