0
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

NOVI ‘SLUČAJ BOJAN KRKIĆ’: Hrvati bi mogli da se pojačaju Špancem u reprezentaciji, i to vrlo lako!

Objavljeno: 11.09.18 u 18:20

Na potezu su i savezi Španije i Hrvatske.

A u pitanju je talentovani fudbaler Dinamo Zagreba Dani Olmo.

Za razliku od priče u kojoj su bile Španija i Srbija oko Bojana Krkića, Olmo nema rodnu povezanost sa ovom bivšom državom Jugoslavije, ali u njoj živi još od 2014. godine kada je stigao u redove Modrih.

Nakon dana u čuvenoj La Masiji, omladinskom pogonu Barselone, Olmo je prešao u Zagreb gde je prve dve godine igrao za mladi tim Dinama, da bi se potom ustalio u seniorskoj ekipi za koju je do sada odigrao 68 utakmica i upisao po 15 golova i 14 asistencija.

Međutim, još od kadetske selekcije Španije, Dani Olmo nije dobijao poziv Furije. Kako je interesovanje za njega u Hrvatskoj veoma veliko, španski fudbaler je poručio da razmišlja o tome da zaigra za nacionalni tim Kockastih ukoliko uskoro ne dobije poziv svog saveza.

– I dalje se nadam da ću biti pozvan u mladu repreznetaciju Španije. Već tri sezone nastupam na top nivou u hrvatskom fudbalu, a još uvek nisam ostvario taj cilj. Kao dečak sanjao sam da obučem dres Španije, ali sam uzeo i državljanstvo Hrvatske jer nikad se ne zna kada će mi zatrebati. Ako me u najskorije vreme Španija ne bude želela, mogao bih da igram za Hrvatsku. To bi bila velika čast. Radi se o svetskom vicešampionu i svako želi da igra u takvom timu. Uostalom, ko ne bi voleo da igra zajedno s Modrićem i Rakitićem, poručio je Olmo za španski ‘As’ u susret meču Španije i Hrvatske u Ligi nacija danas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter