1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALERI SRBIJE: Najbolji smo u grupi, idemo na prvo mesto

Objavljeno: 11.09.18 u 10:20

Fudbalski reprezentativci Srbije rekli su da je trebalo da se pobedi Rumunija, ali da se i dalje nadaju da će biti prvi u grupi Lige nacija.

– Uveren sam da smo najkvalitetnija reprezentacija u grupi. Želimo sve pobede do kraja. Čekaju nas Crna Gora i Rumunija u gostima, da pokažemo da smo najkvalitetniji – rekao je kapiten Aleksandar Kolarov novinarima u Beogradu.

Srbija je u ponedeljak uveče igrala 2:2 sa Rumunijom u drugom kolu Lige nacija, iako je dva puta vodila pred oko 15.000 navijača na stadionu Partizana.

– Očekivali smo pobedu. Oni sami ne znaju kako su nam dali dva gola. Mogli smo sve ranije da rešimo. Pobedili bismo da smo imali više sreće – kazao je Kolarov.

Kapiten ekipe je u ime reprezentacije zahvalio publici na podršci. On je skrivio penal kod prvog gola Rumunije. Upitan da li je bio, Kolarov je naveo da ne zna i da bi ‘rekao da nije’.

Nemanja Maksimović je rekao da je Srbija zaslužila pobedu protiv Rumunije.

– Nezasluženo jer smo igrali odlično. Treba da nastavimo ovako da igramo. Nismo pobedili, ali nadam se da ćemo u nekim drugim utakmicama. Treba nam vreme, mladi smo i mislim da ćemo biti sve bolji – rekao je Maksimović.

On je naveo da mladjim igračima mnogo znači to što dobijaju šansu. Vezni fudbaler Hetafea je kazao da cilj ostaje isti.

– Znali smo od početka da će biti teško. Želeli smo pobede u svim utakmicama kod kuće, ali nažalost nismo uspeli. Ipak, verujem da ćemo biti prvi u grupi – kazao je Maksimović.

Srbija će naredne dve utakmice u Ligi nacija igrati u oktobru, kada će gostovati Crnoj Gori i Rumuniji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter