0
Fudbal

FOTO: FK RADNIK

OZBILJNA PROVERA RADNIKA: Surduličani poraženi u komšiluku sa bele tačke (FOTO)

Objavljeno: 10.09.18 u 22:08

Reprezentativnu pauzu je superligaš iskoristio za putovanje i ozbiljnu proveru protiv Levskog iz Sofije.

Kako bi se uspešno odgovorilo zahtevima štučnog štaba krenulo se sa kombinovanim treninzima i upoznavanja novih taktika i načina rada a sve sa jednim ciljem: prekid serije loših rezultata i nastavak zacrtanog sa početka sezone.

Pred jako težak raspored koji očekuje surduličane u nastavku prvenstva, deo aktivnosti bio je usmeren na kontrolnu utakmicu gde se mogao videti pravi odnos pojedinaca prema kolektivu i obrnuto, a priliku da se predstave novom stučnom štabu imali su i odabrani iz omladinskog pogona Radnika.

Već po tradiciji, (treći put za redom) vikend za nama ekspedicija Radnika boravila je u Bugarskoj, gde je tamo odmerila snage sa aktuelnim liderom šampionata te države, ekipom PFK Levski iz Sofije.

Smeštena u elitnom kompleksu ‘Carsko selo’, jedne od tamošnjih fudbalskih akademija u glavnom gradu Bugarske, ekipa je imala idealne uslove za pripremu za meč, a prijateljski susret odigran je na stadionu ‘Georgi Asparuhov – Vivakom arena’ u Sofiji.

Trener Radnika Milan Milanović, kome je i ovo ujedno i bilo debitovanje na klupi tima iz Srbije, nastupio je sa kombinovanim sastavom svih momaka prvog tima, što su i učinili i domaćini, a rezultat je Levski postavio još u šestom minutu pogotkom Paulinja sa bele tačke, nakon dosuđenog penala.

Isti rezultat ostao je na kraju prvog, te i drugog poluvremena.

FOTO: FK RADNIK
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter