5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DEBITUJE U BEOGRADU: Krstajić prinuđen da menja tim za rušenje Rumuna

Objavljeno: 10.09.18 u 10:15

Nekoliko igrača se žali na povrede, a Srbija se posle devet godina sastaje sa komšijama i želi posle Litvanije novu pobedu u Ligi nacija.

Sledi drugi meč Srbije u Ligi nacija, a večeras na stadionu Partizana od 20.45 casova protivnik je Rumunija. Komšije su pre devet godina lako pobeđene na ‘Marakani’ (5:0) kada su ‘orlovi’ stigli do Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Ipak, sada su na megdanu nove snage, a kako saznaje HotSport selektor Mladen Krstajić je odlučio da promeša karte u odnosu na gostovanje u Viljnusu i od starta će se u ekipi naći kapiten Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković-Savić i Adem Ljajić.

Nekoliko igrača se žali na povrede, ali se očekuje da Nikola Milenković i Nemanja Matić budu od starta na terenu, kao i ‘dzoker’ Nemanja Radonjić. Ovog puta će se verovatno na klupu preseliti mladi Nemanja Maksimović i Filip Kostić. Bilo je najavljeno da će golmani podeliti zadatke, pa možda se između stativa nađe Predrag Rajković.

Lakšu povredu sa Litvanijom zaradio je Milan Rodić mada bi levi bek Crvene zvezde trebalo da bude u stroju za 18. septembar i megdan sa Napolijem.

Projektovan sastav Srbije: Dmitrović – Rukavina, Veljković, Milenković, Kolarov – Matić, Milinković-Savić, Ljajić, Radonjić, Tadić – Mitrović.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter