0
ATP

SPORT NA TV: Novak Đoković bije bitku za svoju 14. gren slem titulu, tu je i fudbal

Objavljeno: 09.09.18 u 08:42

Bogata sportska nedelja je pred nama, ali za ljubitelje sporta u Srbiji jedan događaj je ispred svih.

Nema šta, centralni sportski događaj je veliko finale US Opena u kom će Novak Đoković pokušati da se domogne svoje 14. gren slem titule. Protivnik je neugodni Huan Martin Del Potro. Do sada su odigrali 18 mečeva, naš as je slavio 14 puta, a Aregentinac svega četiri. Prenos je na RTS-u i Eurosportu od 22 časa.

Kada je reč o fudbalu, na prvom mestu tu je Liga nacija. Program otvaraju Ukarjina i Slovačka od 15 časovaa, tu je duel Makedonija-Jermenija od 18 časova, dok derbi od 20.45 igraju šampion sveta Francuska i Holandija.

Na Areni sport čeka nas dvoboj Prve lige Srbije između Slobode iz Užica i Zlatobora, a uveče i derbi brazilske Serije A između Palmeirasa i Korintijansa.

Sport klub nam donosi prenose starta odbojkaškog prvenstva sveta, ali i Moto GP trke. Sa druge strane na Areni sport nam donosi dva prenosa rukometne Bundeslige.

RTS 1 i ERURSOPORT – 22 H – NOVAK ĐOKOVIĆ – HUAN MARTIN DEL POTRO
SPORT KLUB – 15 H – UKRAJINA – SLOVAČKA
SPORT KLUB – 18 H – MAKEDONIJA – JERMENIJA
SPORT KLUB – 20.45 – FRANCUSKA – HOLANDIJA
SPORT KLUB – 19.30 – ITALIJA – JAPAN (SP ODBOJKA)
SPORT KLUB – 14.00 – MOTO GP
ARENA SPORT – 20.00 – SLOBODA-ZLATIBOR
ARENA SPORT – 21.00 – PALMEIRAS – KORINTIJANS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter