Na konferenciji za medije pred sutrašnji duel protiv Rumunije u okviru drugog kola Lige nacija Aleksandar Kolarov je odgovorio i na pitanje vezano za saopštenje Crvene zvezde.

Podsećamo, Kolarov je pred duel protiv Litvanije prokomentarisao to što Filip Stojković igra za Crnu Goru umesto za Srbiju, zbog čega su reagovali crveno-beli i saopštenjem odgovorili kapitenu nacionalnog tima.


Na današnjoj konferenciji usledio je komentar levonogog šutera rimske Rome.

No, pre toga je potvrdio da ostaje pri stavu da sutra od 20:45 stadion Partizana neće biti pun:

– Voleo bih da stadion bude pun, ali stvari gledam realno i siguran sam da neće biti tako, rekao je Kolarov.

Tada je na red došlo pitanje vezano za crveno-bele:

Ne zanima me ko šta komentariše, to je moje mišljenje. Što se igrača Zvezde tiče i tog pitanja, za koje mislim da je glupo, najbolje bi bilo da Mesi može da igra za nas. Ja ostajem pri svom stavu. Terzić i Zvezda me najbolje poznaju i mislim da greše, jednostavno igrač koji igra za Crnu Goru ne može da igra za nas i tu nema ništa sporno. Siguran sam da svi koji to komentarišu misle da su veći Srbi od mene. Takvi smo kakvi smo, rekao je Kolarov.

Za rumunski fudbal imao je reči hvale:

– Imam lepo mišljenje o njemu, imaju dobru reprezentaciju. Bio sam sa njihovim selektorom Kontrom u Rimu. Imali su ranije sjajne igrače, vidim da stvaraju nešto novo.

Srbija nije briljirala, a upitan da li je razlog slabije partije protiv Litvanije podloga na stadionu u Viljnusu rekao je:

– Sigurno da podloga nije bila onakva na kakvu smo navikli. Imali su dve-tri kontre nakon naših kornera i još jednu šansu… Meni je bilo OK, jer sam ušao 15-20 minuta pre kraja, ali je bolje kad igramo na travi.

Na kraju, Kolarov je prokomentarisao i promenu na golu:

– Ja sam poslednjih desetak godina igrao sa Stojkovićem, sada je tu Marko, koji zaslužuje poziv i igra dobro u svom klubu. Ako selektor odluči, sigurno je da će se prilagoditi i iskorisitti šansu da bude prvi golman.

Iz Sportskog centra u Staroj Pazovi, Nemanja Lazić