4
Domaći fudbal

RAPSODIJA IVANOVIĆA: Het-trik za pobedu protiv Teleoptika, novi stranac u ‘Zemunelu’!

Objavljeno: 08.09.18 u 17:15

Ekipa Partizana savladala je Teleoptik sa 3:1 u prijateljskom meču zatvorenog tipa odigranom u SC ‘Teleoptik’.

Crno-beli su protiv ‘svog mlađeg brata’ slavili sa 3:1, a sva tri gola za ‘parni valjak’ postigao je Đorđe Ivanović. Jedini gol za ‘optičare’, takođe je delo igrača Partizana, jer je Nemanja R. Miletić postigao autogol.

Zoran Mirković nije mogao da računa na desetoricu reprezentativaca, ali ni šef struke Teleoptika Milan Ristić nije imao sav tim na raspolaganju. Timovi su nastupili u sledećim sastavima:

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević – Smiljanić, Zdjelar – Đerlek, Ilić, Ivanović – Nikolić.

TELEOPTIK: Jovičić – Cucin, Karišić, Ostojić, Jang Sung – Jerotijević, Enake, Peličić, Guzina – Minić, Milutinović.

Interesantno je i da je u ‘Zemunelu’ novi stranac, i to Kinez, Jang Sung, koji igra u odbrani, nalazi se na probi i igrao je za Teleoptik.

Međutim, prema prvim procenama, najverovatnije neće zadovoljiti zahteve.

0
0

4 Komentara

  1. Hehe het-trik protiv Teleoptika to jos mozete samo protiv Macve gdje je SKLANJALICA uvjek zagarantovana jadni ste vi grobari izgleda da ce Iliev spasiti glavu napokon ste dali tri gola…

    0
    0
    Odgovori
    • Bitno da se vama ne sklanjaju, 2. gol protiv Čukaričkog, njihovi igrači stoje kao čunjevi stoje nepomično i gledaju kako strašni gobeljic daje gol, svaka čast najsrbskiji klubu na poštenju…

      0
      0
      Odgovori
  2. Pitajte sad IVICU ILIEVA, valjalo bi da proda nešto imovine i nadoknadi štetu koju je naneo Partizanu svojim potezima, isto važi i za trio VVV, vreme je da se takav zakon uvede za štetočine u svim FK u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter