in , ,

NOVI POČETAK: Ovako će izgledati prvi tim Srbije posle Brazila i Svetskog prvenstva

FOTO: STARSPORT

Startna postava treba da bude sastavljena sa igračima koji igraju u Evropi, a ponovo je jedan klasičan napadac Aleksandar Mitrović.

Uloge su nove, promene u odnosu na Rusiju nisu velike, a Srbija veceras (20.45) u Viljnusu juri prvu pobedu u Ligi nacija.

Selektor Mladen Krstajić je kako saznaje HotSport odlučio da ne menja formaciju u 4-2-3-1 koja je uigravana tokom prethodnih dana. Na golu treba da bude Dmitrović umesto Stojkovića mada je tu i Rajković.

Pozadi pored standardnih Rukavine, Milenkovića i Kolarova drugi štoper se očekuje iskusni Vuković pre Veljkovića. Pored Matića i Milinković-Savića na bokovima će biti stari znalci Tadić i Ljajić. Naravno napad je svojim sjajnim učinkom u Fulamu na početku sezone i golovima cementirao Mitrović. Džokeri na klupi su Prijović, Krstičić, Živković

Srbija je na novom početku, a nema dileme da je favorit da dodje do tri boda i onda se mirno sprema za ponedeljak i susret sa komšijama Rumunijom na stadionu Partizana.

PROJEKTOVAN SASTAV:

Dmitrović – Rukavina, Milenković, Vuković, Kolarov – Matić, Maksimović, Milinković-Savić, Tadić, Ljajić – Mitrović.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Najava kao da igramo sa Francuskom.. a ono nejaka Litvanija. Realno, pobeda je ocekivana, samo da ne mlatimo posle mesecima kako imamo tim za daleke domete, bla, bla..

  2. Nema uspijeha sa jednim centaforom ! Sve je pogrešno voditi tri golmana a samo dva centafora to može samo isiot.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LITVANSKI MEDIJI: Iznenadićemo Srbiju, gostujući navijači i politika ‘na ti’

ZAKAZAN TEST: Partizan igra prijateljsku za vreme pauze, zatvorenu za javnost