14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UKOLIKO JE BILO DILEME, VIŠE JE NEMA: Poznato gde će zvezdaši moći da gledaju prenose Lige šampiona

Objavljeno: 05.09.18 u 00:05

Tokom trajanja kvalifikacionog ciklusa za plasman u Ligu šampiona navijači crveno-belih su voljeni klub mogli da prate na Sport klubu, RTS-u i Areni Sport, a sada je i definitivno jasno gde će moći da ogledaju nastupe svojih ljubimaca u elitnom takmičenju.

Susrete će prenositi dve televizije, Arena Sport i RTS. Utakmice koje će biti igrane u Beogradu prenosiće Arena (one će biti igrane utorkom), dok one mečeve koji su na programu dan kasnije, dakle sredom, prenosiće RTS.

Dakle:

Arena Sport
Prvo kolo, 18. septembar, 21.00: Crvena zvezda – Napoli
Četvrto kolo, 6. novembar, 18.55: Crvena zvezda – Liverpul
Šesto Kolo, 11. decembar, 21.00: Crvena zvezda – PSŽ

RTS
Drugo kolo, 3. oktobar, 18:55: PSŽ – Crvena zvezda
Treće kolo, 24. oktobar, 21.00: Liverpul – Crvena zvezda
Peto kolo, 28. novembar, 21.00: Napoli – Crvena zvezda

 

0
0

14 Komentara

  1. Kakva je to Državna televizija kad ne prenosi utakmice naseg kluba u LŠ.Arenu nema mogućnost da gleda više od 70% gradjana to je bruka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bitno je da ce RTS prenositi gostovanja a pravim zvezdasima ne znaci nikakva arena ili koji god drugi sportski kanal jer ce biti na stadionu gde i treba da budu a ne kod kuce na strimovima

    0
    0
    Odgovori
  3. Pogledajte samo FIlipove izjave kad ga nije htela Zvezda da moze i u Partizan i da je Crnogorsku reprezentaciju prihvatio zbog Tumbakovica a Krstajic ostavku da da

    0
    0
    Odgovori
  4. Filipa Stojkovica je zvao Muslin u reprezentaciju on se obecao drugoj strani Kolarov do nekle u pravu donekle ne jer ne prica o Rusiji isto tako ako smejali smo se Svajcarskoj a Kolarov bas prica o tome da u Svajcarskoj tipa su bili svi a najmanje Svajcarci.Isto tako Kolarov Zvezdas a Mladen Grobar .

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa dal je moguce da rts nije mogao da otkupi sve utakmice pa pola srbije nema arenu,a rts kao nasa nacionalna televizija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter