3
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Milivojević odgovorio na optužbe, Nastasić neće da igra za Srbiju, težak poraz košarkaša Partizana

Objavljeno: 05.09.18 u 23:10

Ne bogat sportski dan na terenima obilovao je vestima van borilišta, a u centru pažnje je fudbalska reprezentacija Srbije.

Pred izabranicima Mladena Krstajića je prvi meč u novoformiranoj Ligi nacija protiv Litvanije u Viljnusu, ali je i dalje prva tema sukob na relaciji stručni štab i Luka Milivojević, koji se danas oglasio preko instagrama. O meču sa Litvancima govorili su Uroš Spajić i Aleksandar Prijović. Defanzivac Šalkea Matija Nastasić ne želi da igra za Srbiju dok je selektor Mladen Krstajić.

Kada je klupski fudbal u pitanju, danas je Partizan saznao datum kada će odigrati odloženi meč sa Radom, a poslaće i žalbu na crveni karton svog igrača protiv Bačke. Stefan Savić je govorio o povratku u Husmku. Sa druge strane košarkaši su baš zakazali na prvoj pripremnoj utakmici u Španiji.

Crvena zvezda je kao i Partizan saznala datum svog odloženog meča u Kruševcu, ali je svakako vest dana izjava bivšeg trnera Valtera Zenge za italijanske medije. Erik Jirka govorio je za slovačke medije, dok se Boaći priprema za povratnički debi u crveno-belom dresu. Vaterpolisti Crvene zvezde dobili su protivnike u LEN Ligi šampiona.

UEFA je spremna da promeni pravila, Vojvodina je na korak do smene trenera, a mladi napadač Juventusa Luka Marković govorio je za naš portal.

Žofri Lovernj je otkrio sa kime bi voleo da igra i gde bi se vratio u Evropi, dok je Milorad Mažić govorio na FIBA seminaru sudija. Hrvatska atletičarka pokazala je ‘albanskog orla’ i podigla prašinu na šljaci…

0
0

3 Komentara

  1. Pa posle one igre u rusiji da ima i malo morala otiso bi bez prozivke.a sto se tice fss tu je jedino resenje da se radpusti ceo savez i ide na nove izbore.to mora da uradi ministar sporta

    0
    0
    Odgovori
  2. Luka Milivojevic Nastasic Tosic Ivanovic cak mislim da je i Mijat tu rekao da je povredjen a imao trenig danas CAREVI KRSTAJICU I EKIPA ODLAZITE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter