3
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

PRIPREME ZA PREMIJERU: Boaći ‘pali motore’ za povratak u Superligu (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.18 u 22:09

Navijači Crvene zvezde dugo su čekali njegov povratak na Marakanu, pa su u sumrak prelaznog roka na kraju i dočekali.

Napadač iz Gane koji je za kratko vreme kupio srca publike sprema se za svoju novu epohu u ovom klubu.

Nije se dugo zadržao van Srbije, u februaru on je napustio Beograd, a sada nakon sedam meseci ponovo je tu. Pričalo se da će doći na pozajmicu, ali se ipak uprava kluba odlučila da za 1.5 miliona evra od Đangsu otkupi njegov ugovor i tako zajedno sa Markom Marinom i Goranom Čaušićem zatvori letnji prelazni rok.

Novajlije se već spremaju za svoj debi i na pravi način koriste reprezentativnu pauzu, kako bi što bolje dočekali nastavak šampionata i početak takmičenja u Ligi šampiona. Kako se dvojac novajlija priprema za predstojeće obaveze možete pogledati na snimku:

0
0

3 Komentara

  1. Nemam ništa protiv obojanih igrača samo ako su kvalitetni! Moj ljubimac je bio Donald i uvek sam ga smatrao dobrim igračem! Ali, igrati sa Boaćijem, rezervom iz talijanske i sada kineske lige u LŠ, je ravno samoubistvu, jer taj nema brzinu, loše igra glavom i što je najvažnije nema dribling, pa nije u stanju da reši situaciju „1 na 1“! Na žalost, to ovi veleumovi koji vode Zvezdu ne mogu da prepoznaju, i forsiraju ovo drvo za fudbal, na uštrb mnogo kvalitetnijih Pavkova, Stojiljkovića i Joveljića! Na kraju grupne faze LŠ, mnogi će se osvestiti i shvatiti kakav je Boaći igrač!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si malouman ili veliki lazov ovo drvo od Boacia je na 48 utakmica dalo 38 golova u Zvezdi a ovi tvoji majstori su se vec dokazali ne racunam tu Joveljica koji je za ove ostale druga dimenzija..

      0
      0
      Odgovori
      • Pinokio, Pinokio, znaš li zašto te tako zovu?! Davao si lažna obećanja! Lagao si sve oko sebe! Zaboravio si šta si napisao u jednoj tiradi sa tvojim potpisom! Rekao si da je Boaći dao 30 golova u 37 utakmica. Sada sam u dilemi jer ne znam kada si lagao! Ali, laž je tvoj način života! Sećaš li se ti Pinokio, kako su se ovog januara stvarale kolone zainteresovanih klubova, koje su na Marakani stajalie u redu (po onoj hladnoći), nada jući se da će Boaći postati njihov?! I liverpul je bio među tim zainteresovanim klubovima, pa će sada u direktnom okršaju imati priliku da vidi Boaćija u punom sjaju! Liverpul će biti oduševljen njegovim učinkom na dve utakmice! Napadaći Liverpula Keita, Salah i Firmino su mala deca za ovog zvezdinog „kapitalca“, koji se dokazao golovima ne samo u SLS, već i u Italiji i Kini! Uživaj u tvojim ružičastim snovima o veličini Boaćija! Javiću ti se posle završetka grupne faze LŠ!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter