0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE SE SIGURNO SVIDETI PARTIZANOVCIMA: Stefan Savić progovorio o povratku u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.18 u 18:33

Jedan od najboljih štopera na ‘starom kontinetnu’ nalazi se na pripremama svoje nacionalne selekcije za duele koji ih očekuju u Ligi nacija.

Tim povodom Stefan je odgovarao za zvanični sajt saveza te zemlje na mnogobrojna pitanja pitanja navijača.

Pored mnogo pitanja o Atletiku iz Madrida, najdražem golu, osećanjima koje gaji prema dresu sa nacionalnim grbom, jedno pitanje ticalo se i crno-belih. Zanimalo je navijače da li postoji mogućnost da se momak koji je punu afirmaciju stekao upravo u Humskoj jednog dana i vrati u taj klub.

– Možda se jednoga dana vratim, ali to sada nije realno i još ne razmišljam o tome. Kada budemo pri kraju karijere možda bih ponovo obukao dres Partizana, rekao je Savić.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

U narednim odogovorima on je samo potvrdio za koga je odmalena navijao.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Savić je dres Partizana nosio u sezoni 2010/11., a u dresu ovog kluba zabeležio je 20 nastupa i jedan gol. Osvojio je sa klubom iz Humske prvenstvo i kup i igrao gruonu fazu Lige šampiona, a onda nakon samo godinu dana prešao u Mančester Siti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter