0
Domaći fudbal

FLEŠ SA ‘ČIZME’: Evo šta je Zenga rekao o Zvezdi navijačima Napolija…

Objavljeno: 05.09.18 u 19:40

Napoli se u Ligi šampiona nalazi u grupi sa PSŽ-om, Liverpulom i Crvenom zvezdom, a u gradu pod Vezuvom je srpski šampion najveća enigma.

Da bi saznali nešto više o nekadašnjem šampionu Evrope u Napulju su se setili bivšeg trenera crveno-belih Valtera Zenge. Legendarni golman je govorio o Zvezdi i gostovanju u Beogradu.

– Kada sam trenirao Zvezdu osvojio sam titulu i kup. Bilo je to fenomenalno. Marakana nije stadion na kome možeš opušteno da igraš i lako pobediš. U mom periodu Crvena zvezda je pobedila sve utakmice na svom stadionu. Romu smo pobedili sa 3:1. Napoli mora da bude veoma oprezan, u Srbiji se Liga šampiona čeka deset godina – rekao je Zenga.

Valter Zenga je Crvenu zvezdu vodio 2006. godine do titule prvaka i kupa, a onda je napustio Beograd i preselio se u Tursku. Za rastanak dve strane okrivljena je supruga legendarnog golmana, čija je trenerska karijera od tada u strmoglavom padu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter