0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZNAČAJNO PRIZNANJE: Marko Nikolić najbolji trener u Mađarskoj

Objavljeno: 04.09.18 u 13:10

Nakon Srbije, Marko Nikolić osvojio je i mađarske ljubitelje fudbala, koji su mu dali najveći broj glasova u trci za najboljeg trenera.

Nakon osvojene titule u Mađarskoj u svojoj prvoj sezoni u Videotonu, na početnu nove Marko Nikolić doneo je evropsku jesen mađarskom prvaku, a za malo je izmakao plasman u Ligu šampiona. Zadovoljiće se Ligom Evrope i grupom sa Čelsijem, BATE Borisovim i PAOK-om.

Priznanja stižu sa svih strana, a novo zvanično dobio je u vidu nagrade za najboljeg trenera godine u Mađarskoj.

Nikolić je dobio najveći broj glasova ispred Ferenca Horvata iz Balmaza i Aurela Ksertoja iz Paksija.

– Hvala svima koji su za mene glasali, međutim, ovo priznanje nije samo za mene, već i za moje saradnike iz stručnog štaba, medicinski blok i celu ekipu koja je učestvovala u velikom uspehu. Nadam se da ćemo ove sezone biti jednako uspešni u domaćem takmičenju, ali i da ćemo nastaviti s dobrim partijma na međunarodnoj sceni – nada se Nikolić.

U timu godine u Mađarskoj nalazi se čak petorica igrača iz Mol Vidija, a to su golman Kovačik, kapiten Juhaš, Nego, Patkai i Stopira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter