1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVET BRUJI O TERZIĆU: Izjava o Šaćiriju projurila svetom brzinom svetlosti (FOTO)

Objavljeno: 04.09.18 u 20:54

Izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića o Đerdanu Šaćiriju koji će biti manji od makovog zrna u Beogradu postala je udarna vest u Evropi.

Prvi operativac crveno-belih je izjavio da će fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri biti manji od makovog zrna kada bude dolazio u Beograd i kad bude istrčao u grotlo stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gde dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu „Marakane“. Ne znam ni da li će uopšte doći, a ako se usudi biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći. Naravno, mi kao fudbalski klub moramo ga dočekati jednako kao svakog rivala jer ne bi trebalo da se bavimo prošlošću i istorijom. Zvezda mora da uradi sve da Šaćiri oseti da je došao da igra fudbal. Naša je obaveza da ga zaštitimo u slučaju neželjenih situacija. Da budemo dobri domaćini – istakao je Terzić pre dva dana.

Podsetimo, Šaćiri je u Srbiji postao persona non-grate posle proslave gola za Švajacrsku protiv ‘orlova’ na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je pokazao ‘dvoglavog orla’ znak takozvane ‘Velike Albanije’. Izjavu Zvezdana Terzića objavio je veliki broj evropskih medija, evo i nekih od njih:

Danas su se Đerdan Šaćiri i Granit Džaka izvinili Švajcarcima uz ironiju na konferenciji za novinare pred meč sa Islandom u Ligi nacija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter