4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Suma napušta Partizan, evo gde se seli…

Objavljeno: 04.09.18 u 20:14

Posle Ognjena Ožegovića, Partizan bi mogao da napusti i najskuplje pojačanje u istoriji kluba Sejduba Suma.

HotSport je ovo najavio još 1. septembra, a kako nezvanično saznajemo dogovor je postignut. Sejduba Suma seli se u Izrael. Reč je o klubu koji je neretko bio utočište za fudbalere crno-belih Makabi iz Haife.

Reprezentativac Gvineje je bi bio pozajmljen na godinu dana i preuzeo bi na sebe celu platu ofanzivnog veziste. Takođe, Makabi bi imao prednost otkupa ugovora, ali cena nije poznata.

Sejduba Suma je u Partizan stigao prošlog leta iz Slovana za neverovatnih 1,65 miliona evra. Za crno-bele je odigrao 40 utakmica, ali nije opravdao ni dinar uložen u njega.

0
0

4 Komentara

  1. E da sad neko u Partizan ima moral, ili bar naznake istog, podneo bi ostavku zbog ove kardinalne greske. Naravno da takvih nema u Partizanu. A ako krenu sa pricama da nisu namerno pogresili i da su radili sa najboljim zeljama, draga gospodo za namerne greske sa finansijskim stvarima se ide u zatvor, a za slucajne se ostaje bez fotelje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter