15
Fudbal

Mladen Krstajic Svetlogorsk, Rusija 23.6.1018. Jun 23. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

HOTSPORT SAZNAJE: Golman Radnika iz Surdulice naknadno pozvan kod Krstajića!

Objavljeno: 04.09.18 u 21:31

Veliko iznenađenje stiže iz Stare Pazove gde je naš nacionalni tim dobio novog golmana koji će praviti ‘društvo’ Predragu Rajkoviću i Marku Dmitroviću.

Selektor Srbije Mladen Krstajić bio je primoran da naknadno pozove novog golmana. Naime, na prvom spisku su se našli Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi) i Aleksandar Jovanović (Ueska). Ipak, bivši golman Radničkog iz Niša se povredio tokom treninga i selektor je bio primoran da pozove novog čuvara mreže.

Izbor je pao na golmana Radnika iz Surdulice Nikolu Vasiljevića. Reč je o momku rođenom 1996. godine, takođe u Nišu. Ove sezone je branio na svih sedam utakmica i primio je sedam golova u Superligi Srbije. Velika čast za Surdulicu i fudbal na jugu Srbije. 

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacije: Aleksandar Ilić

0
0

15 Komentara

  1. A sto nepozva Vojina Ćetkovića odlicno branio u “ Srećnim ljudima “ ili Andriju Kuzmanovića jos bolji u “ Montevideu “ i ima jedan odličan pley igra za Brodarac …

    0
    0
    Odgovori
  2. Mladene moj drugar Steva iz ulice bas bi voleo da igra za reprezentaciju kaze to mu je zivotni san. Ima 38 godina i pustio je pivski stomak ali nekada je bio mnogo dobar zadnji vezni. Igrao je u Maloj Kosanici, jeste zadnji put pre 8 godina, ali je igrao. Ako ne celu utakmicu, a ono bar poluvreme moze odlicno da odigra siguran sam, mnogo moze da trci posle samo 2 piva, kaze pivo mu daje energiju. Pozovi ga molim te, novinari prenesite ovo Krstajicu molim vas.
    Hvala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Velika šteta sto se povredio Aca Jovanovic koji konstantno branio u Danskoj i zasluzeno dobio poziv koji ima tek da pokaze i dokaze svoje kvalitete !.Vasiljevic je prosao mladje selekcije reprezentacije nije ni cudno sto je dobio priliku .Svaka čast za poziv jer momak 96’ godiste takodje ima sta da pokaze i opravda poziv !

    0
    0
    Odgovori
  4. Momak koji je prosao mladje selekcije reprezentacije nije ni cudno sto je dobio priliku .Svaka čast za poziv jer momak 96’ godiste tek ima sta da pokaze i opravda poziv !

    0
    0
    Odgovori
    • Brate mili ne zeza on sebe, nego nas… Ne kazem to zbog ovog decka, on je treci golman, tesko da ce i na klupi biti, nego zbog celog spiska. Jasno mi je bilo kad je sklonjen Muslin, i postavljen pocetnik za selektora, da ce menadzeri da sastavljaju i tim i rezerve, ali ovo je izgubilo svaki smisao.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter