‘Rikardo, ona roda? Ono je napadač?’, pita se bivši predsednik Partizana Dragan Đurić.

Bivši predsednik Partizana i aktuelni član opozicije, iako je klubu doneo šest uzastopnih titula u Superligi Srbije, učešće u Ligi šampiona i par puta Ligi Evrope, ali nije u milosti mnogih navijača.


Ipak, to Dragana Đurića ne sprečava da svaki put kada je manja ili veća kriza u Humskoj, ispali velike kritike na račun aktuelnog rukovodstva. To je učinio i ovog puta, koristeći teške reči.

– Partizan od osnivanja nije imao gori tim… Njima je najlakše da odu. Sad ko dođe u Partizan naje*ao je, morao bi da ide kod psihihatra… Boli upravu du*e za Partizan! Kakvi su nam ono odbrambeni igrači? Nemamo sredinu, nemamo napad… Ma nikad gori tim nismo imali – ispalio je Đurić u izjavi za ‘Informer’.

Teške reči pale su i kada je govorio možda o jedinom korisnom igraču koje su crno-beli doveli ovog leta.

– Ono napadač? Onaj visoki? ona roda iz druge lige Portugalije? Nikad pre nismo dovodili igrače iz druge lige i predstavljali kao velika pojačanja.

Zatim je nastavio pohvalom na račun Zvezde, podsećajući da je upravo on uradio isto sa Partizanom 2010. godine.

– Meni je drago što je Zvezda u Ligi šampiona, oni rade ono što sam ja uradio. A mi se mučimo protiv Bačke. Pa to je katastrofa! Šta ćemo raditi protiv Zvezde? Pa primićemo pet komada! To je tragedija – zaključio je Đurić.