19
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DRVLJE I KAMENJE BIVŠEG PREDSEDNIKA: Primićemo pet komada od Zvezde! Ko dođe u Partizan – naje*ao je!

Objavljeno: 04.09.18 u 11:11

‘Rikardo, ona roda? Ono je napadač?’, pita se bivši predsednik Partizana Dragan Đurić.

Bivši predsednik Partizana i aktuelni član opozicije, iako je klubu doneo šest uzastopnih titula u Superligi Srbije, učešće u Ligi šampiona i par puta Ligi Evrope, ali nije u milosti mnogih navijača.

Ipak, to Dragana Đurića ne sprečava da svaki put kada je manja ili veća kriza u Humskoj, ispali velike kritike na račun aktuelnog rukovodstva. To je učinio i ovog puta, koristeći teške reči.

– Partizan od osnivanja nije imao gori tim… Njima je najlakše da odu. Sad ko dođe u Partizan naje*ao je, morao bi da ide kod psihihatra… Boli upravu du*e za Partizan! Kakvi su nam ono odbrambeni igrači? Nemamo sredinu, nemamo napad… Ma nikad gori tim nismo imali – ispalio je Đurić u izjavi za ‘Informer’.

Teške reči pale su i kada je govorio možda o jedinom korisnom igraču koje su crno-beli doveli ovog leta.

– Ono napadač? Onaj visoki? ona roda iz druge lige Portugalije? Nikad pre nismo dovodili igrače iz druge lige i predstavljali kao velika pojačanja.

Zatim je nastavio pohvalom na račun Zvezde, podsećajući da je upravo on uradio isto sa Partizanom 2010. godine.

– Meni je drago što je Zvezda u Ligi šampiona, oni rade ono što sam ja uradio. A mi se mučimo protiv Bačke. Pa to je katastrofa! Šta ćemo raditi protiv Zvezde? Pa primićemo pet komada! To je tragedija – zaključio je Đurić.

0
0

19 Komentara

  1. Pepe da li se vi Seciate ,ako ste navijaci, kad su u Zvezdi Dosl;i Cebinac zebec vasovic a hteli i Yusufi i Galic a doc Obradovic nije hteo da se ondak Rasturi Partizan , e ako treba nek i sad Pobedi Partizan 1-0 i da Navijaci opet budu zadovolni ..Volim C Zvezdu narocito kad Pobedi Partizana ..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne zanosite se sa tim titulama nisu njegove nego toletove i ja bi kao predsednik partizana u to vreme osvojio 6 namestenih titula a liga šampiona je splet zaista čudnih okolnosti (mislim da u istoriji fudbala ni jedna ekipa nije sutirala penale toliko loše kao tada anderleht) u grupi se videlo da ste zalutali u to takmičenje tad!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. U derbijima retko kad je favorit pobedjivao,bicemo oslabljeni ali mozda TRENER ZNA KAKO DO POBEDE PROTIV RUPASA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliko nisam voleo dotičnog, sada se kajem sto i dalje nije na celu kluba. Covek sta je uradio nece niko, 6titula za redom. Covek jedini pored Tumbakovica koji je pokusao napraviti od partizana PARTIZAN. Iako se nama ta politika nije svidjala, prodaja mladih stranim menadžerima pa posle neka sica. Sad ni tu sicu ne mozemo dobiti. Djuro vrati se, oprosti nam protwrivanje tvoje iz naseg kluba!

    0
    0
    Odgovori
  5. Уверен сам да ће Звезда победити Партизан,али свакако не са нпр.5-0.Овом прогнозом је показао колики је зналац за фудбал,или жели да тако буде.

    0
    0
    Odgovori
  6. Derbi nikad nije unapred znao pobednika pa nece ni sad.. Veliki sam Zvezdas od malena i to je utakmica gde pobedjuje veca zelja, motivacija.. cak ocekujem da partizan da 200% snage jer to mu je utakmica za spas obraza.. a da je Zvezda jaca to jeste..

    0
    0
    Odgovori
  7. Uh ovome bi svasta rekao, pa ljudi on nije znao prezime u tom momentu najboljeg igraca Jojica. Koja je ovo lopuza pa ti si zaradio tri puta vise od ove sadasnje Zvezdine zarade majmune jedan a kog si igraca doveo, samo si prodavao. Uvjek sam bio za Bjekovica al nemogu kad se sa ovim frizurkom udruzio..

    0
    0
    Odgovori
  8. DzURICU CUTI I TI SI
    ZALUTAO U UPRAVU
    ALI OVI OVI KRLEZ ILIJEV
    KAMELEON VAZURA
    TOTALNO NAS UNISTISE
    PARTIZANE ZAR NEMAS
    LI KAPACITET OVO DA NAJURIS I PRAVI KOD NJIHOV
    JUG KOD SVOJIH DILERA
    A DRZAVA CUTI LI CUTI
    VELIKA SRAMOTA I TUGA

    0
    0
    Odgovori
    • Zamolio bih administratore da ne objavljuju komentare koji su pisani iskljucivo velikim slovima i bez znakova interpunkcije. Komentare citaju i deca. Kad vec moraju da citaju gluposti koje pisemo, neka te glupostu budu pravilno napisane. Hvala.

      0
      0
      Odgovori
  9. Apsolutno u pravu. A za onih pet komada, bojim se da je rekao manje nego sto se ja nadam.
    Partizan od osnivanja nije imao losiji tim. Najgore je sto su to videli i oni iz uprave, a nista nisu preduzelu. Namera, naravno, jer Partizan treba toliko uniziti da nema ni promil sanse da ugrozi zvezdu. To su uradili zato sto su beskicmenjaci i po necijem nalogu.

    0
    0
    Odgovori
    • Najstrasnije je sto cemo frizuru do kraja od blata da pravimo!!! „Covek se uci dok je ziv“ i „samo budala ne menja misljenje“ su se u mom slucaju pokazale istinitim, jer pre 15 godina ovo nikad ne bih rekao: „jedina nada za nas Partizan je da nekako namolimo Zeku i Bjeku da se vrate“!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter