0
Evropske lige

VELIKA ODLUKA: Markizio odabrao klub u kom nastavlja karijeru, plata je bila presudna (FOTO)

Objavljeno: 03.09.18 u 21:55

Popularni torinski ‘princ’ po prvi put nakon 25 godina neće nositi dres Juventusa, a danas je odabrao gde će nastaviti karijeru.

Posle raskida ugovora sa Juventusom i odluke da napusti Italiju, jer ne vidi sebe ni u jednom drugom klubu na ‘čizmi’, Klaudio Markizio odlučio se za odlazak u Rusiju i potpisao je ugovor za Zenit iz Sankt Peterburga.

Ruski velikan je večeras zvanično potvrdio ovaj prelazak, a razlog da se ‘Il prinćipe’ odluči za ‘plavce’ leži u visini plate koju je dobio.

Naime, prema pisanju ruskih medija, dobio je ugovor na dve godine u visini od 6.500.000 evra godišnje, što je za čak 3.000.000 evra više nego što je imao u Juventusu.

‘Stara dama’ jeste poslednjih godina imala vrhunske poteze na transfer pijaci, ali joj ostaje veliki minus kod navijača što je dozvolila da legende kluba poput Alesandra Del Pjera, Đanluiđija Bufona i sada Klaudija Markizija odu tek tako i ne završe karijere u Torinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter