6
Fudbal

KOVAČEVIĆ OTKRIVA: Zvezda stopirala dolazak u reprezentaciju, zamena Filipović! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.18 u 19:06

Novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije je takođe prisustvovao okupljanju nacionalnog tima.

Krajem jula je Kovačević preuzeo ulogu koju je do pre tragične smrti obavljao Goran Bunjevčević.

Na konferenciji u Staroj Pazovi Kovačević je otkrio da je Crvena zvezda stopirala priključivanje Bratislava Živkovića, trenera omladinskog tima, stručnom štabu reprezentacije Srbije, ali je FSS pronašao zamenu.

– Crvena zvezda nije dozvolila Živkoviću da se priključi reprezentaciji, u stručni štab stiže Zoran Filipović koji će asistirati Krstajiću.

Potom je Kovačević upitan da li će osećati odgovornost za prve dve utakmice pri preuzimanju obaveze sportskog direktora.

– Sigurno da osećam veliku odgovornost čim sam prihvatio poziv predsednika saveza Kokeze. Osećam obavezu prema zemlji i narodu. Odgovornost je na selektoru da napravi spisak pa da u razgovoru zajedno prokomentarišemo odluke. Želim selektoru i igračima uspeh.

Nekadašnji čelnik Olimpijakosa i fudbaler Crvene zvezde je prokomentarisao i trenutno stanje u nacionalnom timu:

– Nisam bio u Rusiji ali znam da je atmosfera bila fenomenalna. Mislim da prevashodno moramo pričati o aktuelnom utakmicama i da treba da pustimo selektoa i igrače da se koncentrišu.

Iz SC FS Srbije u Staroj Pazovi: Nemanja Lazić

0
0

6 Komentara

  1. Dragan,st a to matere ti zameras Krstajicu’ i nazivas ga pripravnikom?Mozda je to zato sto nije zvezdas selektor?Bio je Pizon i mnogi ,,iskusni,, pa gde su rezultati?

    0
    0
    Odgovori
    • Vidis tu se mi razlikujemo.vi trazite klupsku pripadnost u darkovim komentarima.a darko je partizanovac.drugo i bitnije je da krstajic jeste samo pripravnik ne zbog toga sto je grobar vec zbog toga sto prica o gospodstvu i dzentlmenskim manirima a pristao je da uskoci u za njega velike muslinove cipele na jedan krajnje nekorektan nacin.ako pricamo o lojalnosti trebao je da se sa muslinom i on povuce.a nama su partizanovci uvek bili bolji selektori.to mi zvezdasi umemo i ne stidimo se da priznamo

      0
      0
      Odgovori
      • Krstajić i gospodstvo? Da je gospodin on bi džentlmenski odbio ponudu za mesto selektora pred SP, jer nema ni promil njegove zasluge za to. A pripravnik svakako jeste, jer kao početnik radi nešto što nikada nije radio… Bez trunke odgovornosti!!!

        0
        0
        Odgovori
    • Izvini a o kom ti rezultatu pričaš? Da nije možda Krstajić odveo Srbiju u Rusiju? Pripravnik je osoba bez radnog iskustva. Ovaj nije nikog vodio kao trener tako da mi nije jasno šta je tu uvreda. A ovaj ćelavi prepotenko izjavi da nije bio u Rusiji sa reprezentacijom ali da je atmosfera bila fenomenalna? Pametnom dosta.

      0
      0
      Odgovori
    • Да л’ си тол’ко глуп?! Крстаја је толико стручан да смо морали Муслина да отерамо. Боли ме она ствар за Србију више, нека игра ко хоће и нека селектира тим ко хоће. Ковачевића изузетно ценим, ваљда неће пасти у мојим очима. Изгледа да је тешко наћи 30 Србина који ће радити у корист свију.

      0
      0
      Odgovori
  2. Darko prestani i ti da nam ispiras mozak…uhljebio si se i to nadam se na kratko…mislio sam da si karakter,a ti kao i pripravnik Krstajic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter