3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI ČELNIK OPLEO: Partizan doveo Zakarića i Šćekića za koje niko nije čuo, Suma i Ožegović nisu bili ni potrebni

Objavljeno: 03.09.18 u 14:57

U nekoliko prethodnih prelaznih rokova uprava Partizana nije napravila puno ‘pogodaka’.

To je izjavio i nekadašnji čelnik kluba iz Humske, a sadašnji potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

– I najveći tantuz vidi da se tamo ne radi dobro. Razumeo bih da su doveli dvojicu igrača, sa iskustvom igranja u Evropi, da se pojačaju, pokušaju da se plasiraju u Ligu Evrope, međutim, doveli su desno krilo Gorana Zakarića i vezistu Aleksandra Šćekića, igrače za koje 80 odsto Srbije nije čulo. Ti igrači su za samo nedelju dana postali starteri u Partizanu, što je dovoljan pokazatelj da se u klubu radilo loše, počeo je priču bivši fudbaler i sportski direktor Partizana.

Ognjen Ožegović je danas otišao ne jednogodišnju pozajmicu u Arsenal iz Tule, a kako Bjeković tvrdi, napadač nije ni trebalo da dolazi u Humsku.

– Igrači poput Sume i Ožegovića nikada nisu ni bili potrebni Partizanu, tako da ne smatram da tim nešto gubi bez njih. Pratim fudbal ceo život, hajde, recite mi vi, šta je njihov konkretan učinak? Neću ni da komentarišem za koji novac je Suma doveden, a šta je od toga opravdao. Samo neka idu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter