8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ ‘PECNUO’ ŠAĆIRIJA: U grotlu ‘Marakane’ biće manji od makovog zrna! Poruka i za upravu Partizana…

Objavljeno: 02.09.18 u 11:07

Generalni direktor Crvene zvezde na interesantan način je prokomentarisao žreb za Ligu šampiona i dolazak u Beograd ‘provokatora Srba’ – Džerdana Šaćirija.

Zvezdan Terzić je u intervjuu za ‘Kurir’ rekao da čak i sumnja da će švajcarski reprezentativac doći u Beograd, a i da ako bude došao, znaće gde se nalazi jer je Zvezda ‘simbol Srbije’.

– Mislim da će on biti pod neverovatnim psihološkim pritiskom jer će znati gde dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, a igraće u grotlu Marakane. Ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći – rekao je Terzić.

Istakao je da niko iz FK Partizan, ali ni iz Fudbalskog saveza Srbije nije čestitao na uspehu i da mu nisu potrebne ‘lažne pohvale iz čiste kurtoazije’.

– Te čestitke za koje ste me pitali niti očekujemo, niti bi nam išta značile. Znamo da bi bile lažne i kurtoazne.

‘Alfa i omega’ crveno-belih govorio je i o vrtoglavom usponu kluba iz Ljutice Bogdana, od izbacivanja iz Evrope do Lige šampiona.

– Rekao sam da moramo napraviti dva koraka unazad kako bismo uradili pet koraka unapred. Gurnuli smo pet klinaca u prvi tim i na njima prihodovali 16 miliona evra. To je bio ozbiljan finansijski impuls za dalji razvoj klub. Početni zamajac, gde smo mi žrtvovali prvu sezonu. Posle toga mi smo zarađivali na prodaji svakog igrača – podsetio je Terzić.

Sada Zvezdu čekaju iskušenja u ‘grupi smrti’ Lige šampiona protiv Pari Ser Žermena, Napolija i Liverpula.

– Svesni smo da smatraju da će Crvena zvezda biti lak zalogaj za njih. PSŽ ima budžet koji kriju, preko milijardu evra, iako je prijavljeno 700 miliona evra. Liverpul ima preko 550 miliona evra. Mogu da kupe koga hoće. Nerealan je to odnos, jer je naš budžet 20 miliona evra godišnje – ističe Terzić.

Takođe je dodao da ovaj uspeh i ‘finansijski impuls’ neće poljuljati ekipu i klub.

– To ne znači da smo mi sada na lovorikama. Crvena zvezda ne dozvoljava da budeš srećan i da se raduješ. Dok svi ostali pevaju i vesele se, ja razmišljam šta me sutra čeka – poručio je Zvezdan Terzić.

0
0

8 Komentara

  1. Vi ste nesposobni da iz svoje škole nešto izvučete, lek za državu katanac na zvezdina vrata, a terza junak preko medija, kome pa sme u oči da stane na bojno polje bez obezbede ja, bliži se kraj vaše nameštene vladavine, hajd sad na limunadu i kuknjavu, pozzzz

    0
    0
    Odgovori
  2. Pesic 4.2m,Radonjic 7m,Adzic 800k,Frimpong 300k,Jovic i Spajic 600k od UEFA-e, za tri nasa igraca na SP jos 600k,Racic 2.2m,od lige sampiona oko 18m,od ulaznica 2m,zatim Gasprom sa sve bonusima oko 5m,Telekom 1m,manji sponzori oko 1m,tv prava itd.Plus jos tri puta pun stadion u LS oko 2.5m minimum.To vam je oko 45miliona.U igrace ulozeno: Ebecilio 500k,Jevtovic 500k,Stojiljkovic 200k,Sumaila 250k,Boaci 1.5m,Causic 1m,Marin 700k +100k za potpis,Meleg 300k,Degenek 300k,Simic 200k,Kafu besplatan ali 700k plata.To vam je ukupno 6.25 miliona. Razlika je oko 39miliona. Treba li dalje pricati?Prosle sezone samo nabrojati Boaci 5m,braca Ilic 5.5m,Grujic 6m,Kanga 1m,Plavisic 1.2m,od UEFA-e oko 8m,ulaznica oko 2m,tv prava,Gasprom sa sve bonusima,Telekom itd.O cemu Pantic govori svojim sledbenicima?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi,meni je Zeljko Pantic najjaci lik kada krene zsa objasnjavanjima i izgovorima.Pa kada pocne da uporedjuje Zvezdine i partizanove protivnike. Nema dalje. TV Partizan a 3/4 emisije se prica o Zvezdi u Real madrid trenerci xaxaxa. Kao pubertetlija neki

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter